Stockholm

Gud vad helgen har gått fort. Imån blir det att åka hem igen, och det känns super deppigt. Det har varit en super trevlig helg. Intensiv, men rolig. Ja, eller man kan ju säga att min helg började redan i onsdags, när jag efter jobbet tog bussen till Haparanda, och lämnade Pello och jobbet bakom mig. :)

Jag sov i Torneå en natt, hos pappa och Arja, och på torsdag morgon fortsatte jag min resa mot sthlm. Flyget från kallax gick 12.55 och jag var framme i Arlanda 14.10. Mötet som jag skulle ha med Chabbe från Bobby´s Academy var klockan 16.00. Jag tog flygbussen från Arlanda till Stockholm City och när jag väl var framme, så träffade jag min kusin Sussi på stan, och vi bestämde att hon skulle stanna och vänta på mig tills mötet var över.

Mötet som jag var på gick jätte bra. Chabbe gav mig en pärm med utbildningspresentation, och vi gick igenom den tillsammans med Chabbe och Bobby. (Mkt intressant) Och jag blev verkligen imponerad. ;) Jag hoppas verkligen att dom väljer mig. :) Efter presentationen så visade Chabbe deras lokaler, och strax därefter var mötet över. Nu är det bara att vänta....... :P Senast den 5 maj, får jag veta om jag blivit antagen eller inte.

Så det var i stort sett allt om de. Nu befinner jag mig i Eskilstuna hos min moster och hennes familj. Idag har jag och Sussi varit till Tuna-park, och shoppat lite. Därefter åkte vi hela gänget till deras stuga. Jag och Sussi mest för att sola, och moster Lena och hennes man Markku, för att testa Lenas nya motorsåg som hon fått i födelsedagspresent. :D
Det har varit kanon väder idag, säkert +18. Hoppas att man har blivit lite brun i ansiktet nu när man har  "jobbat" ute hela dan. :D

Tog lite bilder också från stugan men dom kommer senare.

Välkommen till min nya blogg!