Borta bra, men hemma bäst!

Har varit hemma sen söndags, men först nu fick jag lite tid över att blogga. Ska snart fara och jobba. -5 grader ute. Fy fan! Dags att börja använda min nya jacka. :D

Igår fick jag 20st röda och rosa rosor av Johan.



Men nu ska jag börja sminka mig.


go´kväll

Vi ska åka och bowla klockan 22. För mig är det första gången, så håll tummarna att jag vinner.  ;D

Hallå!!

Då var man hos Emma igen, och mest troligt för sista gången innan jag flyttar till sthlm. Det blev en hel del shopping igår. Men nu har jag köpt vinterjackan som jag så länge velat ha. Nu längtar jag bara till vintern. :)


Ska lägga mer bilder senare ikväll.


Umeå

Kom just från jobbet, trött som bara den. :P Det blir duscha och sova för min del. Johan ringde också nyss och sa att han skulle komma hem lite tidigare ikväll. :)
Det blir att blogga mer imån.

Go´natt!

....

En trött Pia här som bloggar. Tänkte ta en promenad efter jobbet, men inte fan vågar man gå uten ensam efter 19.00. Det är så mörkt ute och Carolin är ännu försvunnen. :P Så istället för en kvälls promenad ska jag ta en morgon promenad imån + träna.
Funderar på att kolla en film ikväll. Jag har kollat film nästan varje kväll. :) Men måste passa på att kolla alla romantiska komedier nu när jag är ensam, för Johan vill ändå inte se dom.

xoxo/ Pia ;D




Pengar och shopping

Jodå, börjar jobba klockan 12. Skönt, man blir ju galen här i byn om man inte har nån jobb. Jag skulle dö utan pengar och shopping. Okej, om man är hemma med barnen, då har man iaf nånting att göra varje dag. Men tycker synd om dom som bor här utan barn och utan jobb. Vad fan gör man då?

På fredag åker jag till Umeå, skönt att komma bort lite.

:D

Det slog mig nyss att jag är jätte lycklig och kär. :)



Ha en trevlig kväll. Själv ska jag börja kolla film.

Puss kram

:(

Jag fattar inte människor som inte tar körkort. Fan man klarar ju inte utan bil här. HEL*ETE! Och det är just de som stör mig. Själv har jag ju körkort. Men ingen bil. Johan måste ha bilen till jobbet och det förstår jag. MEN MAMMA! Hon tar fan priset.
Jag ringde henne nyss och fick veta att hon har åkt till Turtola. KUL FÖR DIG! Jag hade också velat åka dit på min lediga dag. Istället för att sitta hemma och sura. UTAN BIL! 

Jag hatar när det blir ändrade planer. Speciellt när det inte är jag som ändrat dom. Jag får väl gå ut och ta en promenad istället för att åka till gymmet. För hur ska jag ta mig dit när jag inte har nån BIL!

FUCK FUCK FUCK!!!

Tja!

Tog lite sovmorgon idag, nu när Johan också jobbar kväll. Vi klev upp först halv 11, och snart ska han fara och jobba igen. Själv ska jag åka till finland och träna.  Hejdå!!



Här brukar jag vara och träna. :) Inte så värsta fint, men det duger.




<3

Nästa vecka kör Johan kväll igen. :P Deppigt! Nå det blir väl att kolla film varje kväll och promenera med Rocky. På fredag åker jag till Umeå. :D Som det ser ut nu, så blir det nog att åka själv. Johan vill hellre jaga, än umgås med mig och Emma. JAJA!







Vi har suttit och googlat bilder från Puerto rico, och jag vill åka dit NU!!



Gud så jag längtar!!! Jag får väl börja räkna dagar snart. :)



Vi var förbi hos Eini och Janne ikväll. Johan satt och spela tv-spel med Nicklas och Pontus, medan jag lekte med Sandra.



Jag och vårt söta gudbarn Sandra.  Vi målar i hennes nya målarbok.



Och för att göra Johan glad, så ska jag lägga upp en bild på hans (Br. Junttis) pärla.






.

Maten var riktigt god. Jag rekommenderar!!!






Hallåj!

Nu har vi bokat flygbiljetter till och från sthlm + bokat hotell. Känns skönt att allting e klart inför resan. Det enda som jag måste göra är att köpa en ny resväska. Kanske hittar jag en från Umeå.

Idag har jag jobbat som personlig assistent. Det blev en kort dag, som tur. Jag hatar att jobba helg, speciellt när Johan är ledig. Snart ska vi åka och hämta maten som vi beställt till idag. :)



Svensson, svensson.

Idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt, lagat mat osv.. Till imån har vi beställt vårrullar. Mums! Roligt att man kan beställa sånt i lilla byn Pello. :D

ÄNTLIGEN har Hjärtat mitt fått tummen ur... ja ni vet, och fört över alla bilder från hans mobil.

Här bjuder jag lite bilder från Stockholm och E-tuna resan. (24-27 april)



Stugan i E-tuna



Jag längtar till sommaren när jag ser dom här bilder. Nästa år får jag njuta av stockholms underbara vår och sommar



Jag var tvungen att ta ett foto på mig själv och skicka till Emma innan jag skulle åka. Hon ville se vilka kläder jag hade valt till intervjun. :) Helt sjukt vad tiden går fort.

Lördag!

Gud, så skönt att få vara ledig. Jag har sovit för länge, och nu funderar jag på att gå ut och ta en promenad. Johan är i skogen och jagar med Rocky, så jag får ha min mp3 spelare som promenad kompis idag.





Idol

Inga bilder idag heller. :P   Sitter och kollar på idol med Johan. Försöker övertala honom att åka till Umeå med mig nästa helg. (hoppas, hoppas) Ihelg ska vi iaf till skjutbanan och skjuta. :D (om det är bra väder) Johan har tjatat om att jag måste lära mig att skjuta, eller testa iaf, så nu får jag visa vad jag kan. hehe! Om jag är riktigt duktig, så kanske jag kan övertala pappa att han köper ett hagelgevär åt mig. :D

Hittade en snygg jacka från nelly.se som Emma också hittat och beställt. :)



Och några väskor också. (Jag älskar väskor och skor)





Vi var förbi hos Danne och Viktor idag. Har inte varit dit efter att han flyttat in och fixat allting. Riktigt fint var det. Viktor var så gullig och visade mig sitt rum och alla hans leksaker. :)

Helst nyss..

Jag ska slänga min mobil i skogen. Den är snygg, men ack så sönder. Det går inte att överföra bilder från den till bloggen. :(
Så jag måste skicka alla bilder till Johans mobil, så att han kan överföra dom, men han har ALDRIG tid. Han säger alltid att "Älskling, vi kan göra det imån"







Vill ha





Vem bryr sig?

Just de. :)

.

Tittar på tv och bloggar. Tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll, känner mig så irriterad och sur. :D Känns som att det blev ingenting gjort på jobbet idag. Hade en kort dag 13-18 så det är nog därför. Men men..

Haha, idag innan jag gick hem från jobbet slängde jag tomma kartonger till balpressen. JAAA!? Ingenting konstigt med de. Men när jag väl kört igång maskinen märkte jag att chefens telefon, min penna och listan var BORTA!! Ropade Anita ifall hon sett telefonen, men nä. Då förstod jag att jag hade slängt den i balpressen. HELVETE!! Jag var helt säker på att den gått sönder, men ICKE!! Helt otroligt... :D Jag hade verkligen tur.

Imån är jag ledig igen.




H&M

Tänkte klicka hem lite nya kläder.



 

Jag älskar klänningen.


hm.com

LEDIG!!

Idag är jag ledig, men har ändå mycket att göra. Men först ska jag åka till Finland och träna.


Hål i väggen

Haha, gud så man fick skratta.


Jag hatar spindlar!!!! FY FAN så äckliga dom är, och tror ni inte att vi hade en i sängen på morgonen när jag vakna. BLÄÄ!!

Nu ska jag fixa mig, innan jobbet.

Puss och Kram

Söndag!!!

Jag vet inte vad jag ska skriva. Vet inte ens varför jag har nån blogg. Måste köpa en kamera, så att jag kan lägga mer bilder. En blid säger mer än tusen ord. :D

Jag har jobbat som personlig assistent i helg. Tuffa pass, så nu är man helt slut. Imån ska jag jobba på Pellohallen. Börjar först 10, så jag får lite sovmorgon. Synd bara att Johan ska upp tidigt. :(

På lördag var vi till Tony (min storebror) han hade 30års kalas. Roligt, roligt. Han fick ett vapenskåp av oss (familjen) och som ett plus i kanten så köpte jag och Johan en 2,8 kgs geléråtta åt han. Grattis ännu en gång. :)

Nu sova!

Gran Canaria 29/11- 08

Äntligen har vi bokat resan :D Jag är sååå glad. 29 november åker vi, och det känns som att tiden har stannat. 






Imån har jag min enda lediga dag denna vecka. Ska träna och umgås med Emma gumman, som kommer hem ikväll.





 

Sovmorgon!!

Imån får jag sova länge med Johan, eftersom vi båda har sovmorgon.:-) Ja eller sova och sova. Alltid när han jobbar kväll, så snoozar han hela morognen, och det STÖR mig. :P Eftersom jag helst vill sova.



För er som inte visste, så har jag börjat jobba på Pellohallen igen. Fatta lyx. :-) Blev så jävla glad, när Patte ringde och fråga om jag ville börja jobba där igen. Hell yeah! Men bara så du vet Carola, vi saknar dig!



Idag har jag varit och hälsat på hos Jenni, Micke, Henrik och lilla Alexander. Jag och Henrik har kollat på "grodan" (Crazy frog) och så har jag myst med babyn.

Det är så sällan jag hinner åka och hälsa på hos folk nu för tiden.



Ja, det har väl inte hänt så mkt mer här i lilla Pello.
 Nu ska jag nanna kudde.
Go´natt och sov gott!
 



Öööööö...

Det blir ändå ingenting!!!!