<3

Jag har världens bästa kille!!!





Hopplöst!!!

Allting känns så hopplöst just nu!! Jag vet inte riktigt vad jag vill...

Men livet är nu så man måste leva i nuet och planera vad som ska hända härnäst.

XOXO

P.s I love you!!!

What a great movie!!!
Jag har sett den säkert 10 gånger men den är lika bra varje gång. Helt underbar.. ahhh!!










Nu sova!!  XOXO



Film...

Söndag och helgen är över!! :P Jag gillar inte söndagar, kanske för att man vet att sen är det måndag och ny vecka. Imorn har jag varit här en vecka, fast det känns som att jag varit här i en månad.
Har gjort färdigt kycklingsallad till imorn och nu tänkte jag börja kolla film,
 jag kan bara inte bestämma vilken film jag ska se.

P.S I love you eller Wallander Kuriren

Det lutar nog mer åt det romantiska hållet...

XOXO

Myskväll...

Här myser jag och njuter av att få vara ensam. Faktiskt ganska skönt!! Har varit och handlat, köpte två nya filmer och en receptbok (a piece of cake), badbrus, bodylotion och mat. Har städat och tvättat och nu ska jag ta ett varmt skönt bad och sen blir det film och värmeljus. Oh älskar Stockholm när det blir mörkt på kvällen. Längtar till hösten då det blir mörkt även hemma i Norrland. Så mysigt... Hahah tycker att mamma är löjlig när hon håller på med sina värmeljus, men nu när jag är lite äldre förstår jag varför. Det är bara så himla mysigt. :)
Det enda som fattas är rödvin. Det tänkte jag inte ens på när jag var och handla :/ *suck*

Imorn blir det bakning, måste ju testa mina nya recept.





XOXO


Saknar dig hjärtat!! <3

Glest med uppdatering eller?

Jag har barA inte haft nå lust eller ork att skriva, vet ej varför. Alltid har man ju nånting att skriva om, men jag har bara helt enkelt inte orkat uppdatera.
Första praktikveckan är avklarat. Det har varit en tuff vecka, men det börjar kännas bättre nu när man börjar bli bekant med folket, och nästa vecka kommer Joy och Gabriel tillbaka. :)
Igår var Karin och Sussie förbi bobbys  och jag blev så glad när jag såg dem och självklart började jag lipa. Inte alls ovanligt. :) Jag har blivit helt sjukt känslig. :D

Tuff vecka har det varit på många sätt, hemlängtan har varit helt enorm, men det är självklart när jag nyss varit hemma i tre veckor och sen helt plötsligt är jag här igen. Saknar Johan helt sjukt mycket, och nu har han åkt till fjällen så jag har inte ens kunnat ringa honom. :/

Nå men som sagt det tar sin tid innan man kommer in i vardagen igen och innan man förstår att nu ska jag vara här igen ett tag framöver. :)
Nu ska jag BARA fokusera på praktiken och öva öva öva... Det är så man blir duktigare och det är syftet med praktiken. (antar jag) Har lärt mig jätte mycket på bara fyra dagar och det känns roligt. :) Vad jag fortfarande måste tänka på är tiden, att blir snabbare.

Jag har inga bilder att lägga ut, för alla mina bilde blev kvar i byn i usb minnet som jag glömde packa med och som Johan glömde skicka med iphonen som han sickade till mig i veckan. Jag var igår efter praktiken och hämta ut den och hela kvällen har jag försökt lära mig att använda den och göra alla uppdateringar. Jag älskar min nya telefon :)
(för er som inte hört så gick min gamla mobil sönder förra helgen)
Och äntligen har jag fått en iPhone som jag så länge velat ha. :)

Men nu ska jag iväg och handla, har tvätt tid klockan 13 så det blir att städa idag och jag kan säga att det BEHÖVS :)

XOXO

STHLM!!!

Då var man framme i Sthlm igen. Tre veckor har gått otroligt fort, nu är det praktiken kvar och första dagen imorn. Om jag är helt ärlig så är jag faktiskt livrädd. Det känns som att jag inte kan nånting när jag har varit borta så länge, och saken blir inte bättre av att jag måste vara ensam i salongen, då alla andra är på semester. :)
 Nå jag får bita ihop och köra på bara, Ivona borde komma nästa vecka och sen är det inte länge kvar så är helga gänget där. :)

Jag har haft tre underbara veckor hemma och jag saknar alla redan!!


XOXO


Hallåååå!!!

Det var inte igår jag skrev här. :) Slutproven och skolan är över och jag har redan hunnit ha två veckor semester. Idag har sista semesterveckan börjat och nästa måndag åker jag tillbaka till Sthlm och börjar min praktik.

Mer uppdatering kommer när jag väl är tillbaka i Stockholm

XOXO