Jaha!!!

Harde mycket att skriva när jag loggade in, men nu när jag väl ska skriva så kommer jag inte på nått. Kanske nästa gång!!!
Saknar mina underbara vänner, snart ses vi igen!
XOXO

Fuck you right back!!!

Fan vad jag hatar att bo här!! FY FAN VILKEN DEPPIG JÄVLA BYHÅLA!
FAAAAAAAAAAAAAAN!!!
Tack gode gud jobbar jag tisdag, onsdag och på torsdag kommer Emma och räddar mitt liv, fan vad vi ska ha skoj!
XOXO

Ledig!!

Fast jag borde ha åkt till jobbet idag när det blev så dåligt väder. Så typiskt att när jag är ledig då snöar det och när jag är på jobbet då är det soligt och varmt å underbart vårväder. Fy fan!!
Önskar att jag kunde vara i Stockholm nu när det blir vår. Det är så underbart där på våren och sommaren.
Just nu har jag lite andra saker som ska fixas innan någonting annat, men jag hoppas på en shopping resa till Stockholm till våren.
Har skickat iväg några jobb ansökningar och fler blir det. Vill seriöst komma iväg härifrån. Har ju min familj och underbara vänner här, men känner att jag vill testa nå annat nu. Och om jag nu vill jobba som frisör i framtiden så är det verkligen inte här.
Det är svårt att veta vad man vill jobba med. Trodde att jag ville jobba som frisör, men som det känns nu så vill jag någonting annat. Men man ska aldrig säga aldrig!!! :)
Hade fått en kommentar om varför jag inte jobbar som frisör? Varför annars lägga så mycket pengar på en privatutbildning? Nu är det ju så att jag jobbar typ heltid på mitt gamla jobb och har inte tid med frisör jobbet, men kommer ev att satsa på det i framtiden om det blir aktuellt att flytta söderut. Så jag kan inte påstå att jag gick utbildningen i onödan, nu kan jag iaf jobba som frisör om jag känner för det senare i livet.
Nu ska jag gå ut och ta en promenad och lyssna bra musik! Sen träffa mamma.
XOXO

Söndag!!

Det var inte igår jag skrev här sist. Känner inte att jag har haft så mycket att skriva om. Nu har vi sagt upp lägenheten och det är snart dags att börja packa igen. SUCK!! Men kände mig aldrig riktigt som hemma där. Har lagt ner med företaget också. Hade helt enkelt inte tid och lust att satsa på det helhjärtat. Speciellt inte här i byn!!
Just nu jobbar jag på ICA, men letar jobb och bostad söderifrån. Hoppas att jag hittar nått till första maj för då ska vi vara ute från lägenheten. Ev tidigare om det är någon som vill flytta in. Har ingen lust att ta lägenhet från Pello för då är man fast MINS tre månader och hur skulle inte det se ut att jag skriver på kontraktet och säger upp lägenheten på samma gång :) Jag tycker även Matarengi hems regler angående ungdoms rabatt är helt idiotiska.
Alla under 26 har rätt till ungdomsrabatt, men det gäller inte ettor. :P