1 natt kvar!

Ja nu är det bara en natt kvar :) Jobbar från 10-19 i morgon. Timmarna lär ju gå snigel fart till kl 19 och sen rusar tiden iväg, å vips så är det cp måndag igen :P
Men i morgon är det torsdag och lätt den bästa dagen i hela veckan!!
Go´natt

XOXO

Midsommar!!

Jag har haft en super skoj midsommar!! Haft hur kul som helst å träffat nya människor. Och det som gör mig mest glad är hur öppenhjärtat alla tagit emot mig i "gänget"
Bästa kommentaren fick jag i lördags på Mias och Jonas bröllop när det var en som sa till mig att "Pia, det känns som att du alltid har varit/hängt med oss" Det värmde i hjärtat ska ni veta.
Nu tänkte jag gå å lägga mig!!
2 nätter kvar sen är det torsdag igen :) Längtar
XOXO

NATTI NATTI!!

Borde egentligen ligga i sängen nu å sova, men tänkte att jag skriver några rader först. Äckliga måndag är här igen å A har åkt till Gällivare för att jobba. Smått less är jag :P Tur att P stannade hemma (han är sjuk) så har jag någon att umgås med ifall att det skulle bli tråkigt. Blir att jobba i morgon och på onsdag, så då går tiden lite fortare :) Tänk om tiden skulle gå lika fort på veckorna som den går på helgen. Då skulle det vara torsdag redan :D
Onsdag blir det nog att baka bullar och åka sen till Kardis. Är ledig hela helgen = GILLAS!! Kanske inte lika roligt sen när lönen kommer men just nu är det inte pengar som gör mig lycklig. :)
I lördags så hade Pappa 50 års fest på hotellet i Övertorneå. Han hade verkligen lyckats ordna en trevlig fest, god mat, mycket dricka, trevligt folk och så klart hans favorit artist som spelade hela kvällen. Jag blev lite känslig/ledsen där mot slutet av kvällen så det blev att gå å lägga sig ganska tidigt, men har pratat igenom det med min kära far. Han fattade bara inte hur viktigt det var för mig och hur ledsen jag blev...
Sov iaf som en ängel hela natten, vilka härliga täcken och kuddar dom hade på hotellet, man borde fan lyxa till det lite oftare tycker jag. Inte för att jag sover dåligt hemma heller :)
I dag har jag haft måndags ångest som vanligt fast inte lika mycket då P varit hemma. Fick sovmorgon till kl 10, då P å M kom och väckte mig :P Tog morgon fika med dem å hoppade sen i Audin å gasade mot Pello. Hemma har jag vikt kläder å packat det jag inte vill ha kvar i påsar, nu gäller det bara att göra sig av med dem. Finns säkert kvar  hur mycket kläder som helst  som man egentligen borde slänga, men det får jag kolla igenom någon annan dag.
Sen har jag varit på personalmöte, Carola har varit förbi på fika och så har jag varit å klippt frisör Annes hår.
Cp måndagen är alltså över nu och det är dags att gå å lägga sig. 1 natten, sen är det bara 2 kvar.
Hoppas att ni har haft en trevlig helg!!
XOXO

ett missat är ett missat och kommer aldrig tillbaka!!!

Så äre!!!!
Ska strax börja rulla hemåt, det är alltid lika trevligt hos Tony och Riikka, men det ska bli mysigt att komma hem. Har lekt med Tommi hela dagen igår och idag. Han är världens finaste. Fasters hjärta!! Glömde mobilen hemma så har inte kunnat fota heller :(
Hemma väntar städning och tvätt!! Skönt att få det gjort till helgen, för då vill man bara vara å umgås. Synd bara att man har så mycket att göra varje helg, fester hit och fester dit. Känns som att man bara blinkar å då var det måndag igen. :( Till nästa helg har jag inte planerat någonting och funderar seriöst på att ha det så.
Såg att Brolle kommer till farmen nu på lördag, inte alls surt att pappa ska ha sin fest samma jävla dag. Så typiskt!!! Hade varit skoj att åka till Boden. MEN MEN!!!

XOXO

iPhone 4, någonting för mig kanske???

Mycket vill ha mer, är det inte så. Hatar när det hela tiden kommer nya å bättre versioner på marknaden. Klart som f*n att man vill ha det senaste :D hahahaha Nä men nya iPhonen verkar riktigt grym och jag kommer att vara djävulskt sugen på att köpa den sen när den väl dyker upp på marknaden. :P Skjut mig!!!
Idag har jag jobbat hela dagen, gick hyfsat fort! Det gillas, tiden får mer än gärna gå fort nu! Efter jobbet kom Linnéa förbi en sväng å jag passade på att toppa hennes hår.
Tanken var att jag skulle hinna tvätta kläder och ta en promenad också, men har sovit så himla dåligt förra natten så det blir sängen snart. Får tvätta i morgon istället å försöka hinna med en morgonpromenad.
Skönt att ha mycket att göra för då går tiden lite fortare. Ska börja planera en massa ATT göra till nästa vecka så att jag slipper tänka hur tråkigt det är när alla åker bort. Nu skulle även Eini och barnen dra till deras stuga i Finland. :P Heh men jag får följa med om jag vill, och det lät som en ganska bra idé tyckte jag :) Om det inte dyker upp några extra pass så klart, för till jobb tackar man inte nej till :P Så är det bara.
I morgon ska jag umgås med min kära storebror och hans familj, ska bli riktigt skoj!
Nu sova!!
XOXO

Oh boy!!!!

XOXO

Måndag!!!

Hatar denna dag! Alla åker ifrån mig.. Alla ska iväg och jobba och vara borta veckan :( Det gillas inte alls, vill bara gråta. Fjantig och känslig som jag är.
Men gänget är samlat igen på lördag morgon när vi startar mot ötå för att festa loss :)
Tack gud att Eini är hemma iaf, ska hoppa i kläderna och ta en promenad dit å lyssna deppig musik. Idag får jag deppa. Är glad för Einis skull som får hem Janne inatt, kan inte vara så lätt att vara ifrån varandra en hel vecka. Men nu har han ledig vecka igen, det känns ändå att veckan gått fort. Men för mig stannade tiden kl 4 på morgonen och nu går den snigelfart till torsdag.
Jag får sysselsätta mig med promenader, jobb ibland, städning och tvätt. Alltid kommer man på någonting att göra. Hemma slutar sysslorna aldrig så är det bara. Men idag tänker jag blunda för kaoset och umgås med Eini och barnen. <3
Hoppas att mina flitiga arbetare får en trevlig arbetsvecka, Spec Emma som jobbar sin första hela vecka nu som socionom. Vi syns på fredag!!!
XOXO

Söndags ångest!!

Ja då var det söndag igen och söndags ångest! Jag hatar söndagar värsta dagen på hela veckan. :P Och från måndag lär tiden gå snigelfart igen. Hoppas att det blir några extra pass på jobbet så går tiden också lite fortare.
Nästa helg är det pappas 50 års kalas :) Har bjudit några av mina vänner också dit :D Skoj ska det bli, och skönt att få sova på hotell. Så istället för att deppa att det är måndag imorgon får jag tänka positivt å se framemot nästa helg.

Igår hade Emma fika hemma hos sig, och på kvällen åkte vi till Kievari med Ante, Joel, Emppo, Janne, Sune och Joonas. Det var mest bara yngre folk ute, (Studenter) å jag å Emma kände att vi inte riktigt passade in där. Känslan är ganska hemsk när man upptäcker att alla som är ute är minst 5 år yngre än en själv. Då börjar man tänka att vad gör alla andra??

Nu sitter jag å hänger hos Emma och väntar på bättre tider!!!!

Vill åka till Stockholm, helst nyss!!

Ha en trevlig söndag!!

XOXO


Melissa horn

Sitter och lyssnar på Melissa Horn! Och helt plötsligt kände jag att jag vill skriva ett inlägg här. Egentligen har jag inte tid, skulle behöva fixa mig, för idag ska Emma ha fest. Hon har tagit examen igår!! Stort grattis till dig.
Men känner att jag måste skriva av mig lite...
Våren har minst sagt varit turbulent, det har hänt så otroligt mycket och det har varit mycket stå hej angående mitt liv och hur jag lever, och mycket annat också. Onödigt tjafs som man borde ha skippat från första början men som är oundvikligt. Jag har fått ta så jävla mycket skit på grund av allt....
Tack och lov har jag haft mina underbara vänner som funnits vid min sida hela tiden och fått mig att inse att jag har inte gjort någonting fel.
Men det finns ingen genväg ut tyvärr, utan man måste gå den långa vägen. Nu känns allting bra igen och här är det bra att fortsätta. Jag har träffat nya människor, fått nya vänner, börjat umgås med några gamla vänner och för att inte glömma dom allra bästa Emma och Eini som funnits där i alla år.
Jag har flyttat och bor i ett litet hus i byn. Jag trivs jätte bra, men ser det bara som ett tillfälligt boende.
Jag kommer att jobba hela sommaren, men vad vore en sommar utan jobb? Jag har jobbat varje sommar sen jag gick 8:an typ. Hoppas att jag nästa sommar kan ha lite semester, det hade varit underbart. Fast jag klagar inte, är ledig ändå rätt mycket å hinner med en hel del fester och förhoppningsvis lite äventyr också. :)
Jag tror att sommaren 2010 kommer att bli den bästa sommaren ever :) Eller hur Emma? :)
Just nu är livet underbart!!
Ta hand om er
XOXO