Eskilstuna

Nu är jag i Eskilstuna. :) Tänkte bara blogga lite snabbt. Ni som vill se min nya frisyr (lugg) gå in på Bobby´s blogg. :)

På måndag ska jag lägga upp lite nya bilder här på bloggen. :)

Trevlig helg!!

XOXO

ÄNTLIGEN!!!!



Everyone has a little dirty laundry...

Tisdag 21.00 Kanal 5

Modell klippning..

Idag har jag haft en SUPER bra dag!!!
Synd att jag hade kameran hemma, men ska ta lite bilder imorn. JAG LOVAR!!! :)

Jag känner mig såååå duktig idag!! Och den som tycker att jag skryter om mina klippningar nu, kan dra åt... piip för ÄNTLIGEN känner jag att jag har lyckats med mina klippningar.
Idag klippte jag alltså dockan på förmiddagen och sen hade jag modell på eftermiddagen. Jag hade verkligen tur med modellen. Han och hans tjej var super snälla och trevliga. :)

Tisdagen den 5 mars har vi herr klippning igen. Så alla som vill vara hårmodeller kan mejla till mig på [email protected]

Efter skolan tog jag och Stina en fika på Wayne´s. Även Chabbe joinade oss, så det blev en hel del blogg och frisör snack!!

Imorn åker jag till Eskilstuna igen, och imorn är det bara en vecka kvar tills Johan kommer hit och hälsar på.
Gud så jag saknar honom!!!


Laddar upp lite gamla godingar....


Längtar till sommaren... och så vill jag ha långt hår. :)


Mina extensions... 2007


Norrland!! Här brukar vi vara och fiska :)


Sist men inte minst, bild från skolan och Paulinas uppsättning.

Nu ska jag börja städa och packa väskan..

XOXO




Trött

och less. Kan inte det bli vår/sommar NU!!!! Jag är så less på att frysa och traska i slasket. Jag vill ha sommar!
Idag var jag och Stina till Åhléns city och leta efter modeller, men efter 10 min gick vi hem. Vi kände oss så trötta och ville bara hem och vila, så då fick det bli så.

På fredag åker jag till Eskilstuna igen. Känns helt underbart att få åka dit. Tack tack tack moster för att jag får komma. Ni anar inte hur mycket det betyder för mig.

XOXO

Söndag!!

Varför går tiden så fort på helgen? Imorn är det måndag igen. Känner att det kommer att bli en stressig vecka för mig. Måste skaffa en modell till herr klippnign på torsdag, ringa Anna angående introduktion till hm jobbet. Vill absolut inte vara borta från skolan, så jag hoppas verkligen att det går att fixa.

Idag har jag städat och tvättat, så nu är det rent och snyggt här igen och så har jag rena kläder förstås :D Idag har jag funderat lite på framtiden och kollat lite lediga bostäder i Haparanda, Luleå och Umeå. Ibland kan det vara roligt att dömma bort sig lite. :) Fast egentligen är det på allvar. Till hösten är jag klar från skolan och jag tänker inte flytta hem till mamma, och Johan vill nog inte heller bo hos sin mamma och pappa längre. (Inte för att det är fel på våran föräldrar, men jag känner att det är dags att flytta hemifrån)
Sen är det ju så svårt att hitta en fin bostad om man inte stått i kön typ 4-5år, så det är lika att börja kolla lite redan nu.

Men men.. framtiden får visa vart vi hamnar!!

Älskar dig hjärtat!!

XOXO





Tjejmiddag!!

Ikväll ska vi ha tjejmiddag hemma hos mig, och kolla melodifestivalen. Ska strax börja gå mot centralen för att möta upp tjejer. :) Ser verkligen fram emot kvällen. Synd bara att Paulina måste iväg tidigare och jobba :(

Idag har jag haft en "slapp" lördag morgon. :) Jag har bara myst och kollat nya gossip avsnitt hela morgonen.

Trevlig kväll!!!

XOXO

Bilder från tävlingen!!!

Jag har haft en underbar fredag. Längtar redan till skolan :) Nästa vecka ska vi börja med färgning :)

Idag hade vi uppsättnings tävling och här kommer lite efterlängtade bilder. Jag tyckte att ALLA var super duktiga. Jag är så glad att vi är en så bra grupp och att alla peppar varandra. Det glädjer mig att vi kommer så bra överens och att vi har det så otroligt KUL tillsammans!!! Ni är bäst!!! -v-



Vinnare!!! Grattis Ivona





Stina och hennes uppsättning


Jag med min uppsättning!!


Bobby


Joy med hennes uppsättning


Gabriels uppsättning


Paulina poserar med hennes docka :)


Gull och hennes uppsättning.


Söt Joumana och hennes uppsättning


Alla uppsättningar

Visst är vi duktiga!!!!!

Hoppas att ni blev inspirerade :)

Jag vill även meddela att jag fick jobbet till H&Ms vikariepool :) Nu måste jag bara planera introduktionen och utbildningen med Anna, så att jag inte behöver vara borta från skolan.

Imorn har jag bjudit Stina, Stina och Paulina på tjejkväll hemma hos mig. Vi hade tänkt laga mat och kolla Melodifestivalen. Ska bli mysigt!!

Trevlig helg!!

XOXO


Uppsättning!!

Nu har jag fixat allt jag behöver till uppsättningen, så nu är det bara att sätta igång. :) Hade först tänkt stanna och träna i skolan, men jag ändrade mig och tog hem dockan istället. Efter skolan var jag och köpte lite grejer till uppsättningen från taj mahal och på hemvägen kikade jag in till en liten blomsteraffär för att kolla om dom skulle ha nått.
Jag berättade att jag skulle ha en uppsättnings tävling imorn och behövde snäckor eller nått liknande till uppsättningen. :) Hon tog fram en massa grejer som hon hade sparat och efter att vi pratat lite så kom det fram att hon känner Chabbe och Bobby :) Fatta världen är liten.
Jag fick lite grejer gratis av henne, och jag lovade att komma förbi nån dag och visa bilder från tävlingen. Gud vad glad man kan bli av att träffa så snälla och hjälpsamma människor.

Idag har vi tränat kam över sax, och jag kan säga att jag har hår överallt i kroppen och det kliar något fruktansvärt. Men nu måste jag sätta igång med uppsättningen så att jag vet hur jag ska göra imorn. :)

Ha det bra!!!

XOXO

H&M

Idag var jag på anställnings intervju på H&Ms huvudkontor. Det var två helt underbara människor som intervjuade mig, och jag känner att intervjun gick bra. Hur det än blir så är jag NÖJD!! Nästa vecka får jag veta om jag fick jobbet eller inte.

Min underbara kille Johan fyllde på mitt tomma kontantkort igår, så nu kan jag ringa igen. :D Tack Hjärtat!  Känner mig helt maktlös om jag inte kan ringa med min mobil.

Skolan är underbar!!! I love it. Idag har vi tränat läggning (kort afton) och uppsättning. Det var värsta pillandet med clips och spolar men jag blev klar till slut. Imorn ska vi förhoppningsvis göra klart frisyren. Ska ta foto på den om den blir bra. :)
På tal om bilder så på fredag kommer det en massa bilder från tävlingen. Ska försöka ta bild på allas uppsättning och vinnaren förstås. Så håll ut er till fredag kväll.  :)
Imorn ska jag stanna och träna lite inför tävlingen. Har några idéer som jag måste testa.


Nu ska jag koka ihop nå käk till mig.  Alltid samma problem, vad ska man laga för mat. :P



Irriterad!!!!

Oh vad jag är irriterad på Halebop. För ett tag sen så bytte ja till dom "nya" iställningar och skulle då få skicka gratis sms alltid när jag fyller på kortet med minst 200kr, jag skulle få ringa för 0kr i minuten för alla inom halebop och 59 öre för alla andra.
Idag fick jag ett sms om att mitt kontantkort heter nu vänner. Ingenting annat har förändrats. Yeah right!! Jag ringde Emma här för en stund sen, vi pratade i telefon ca 20 min och det kostade mig över 100kr.  Vad hände med 0kr i minuten för alla inom halebop?? JO SÅ HÄR ÄR DET!!! Eftersom jag har gått och bytt dom där dumma inställningar så har jag nu kontantkort vänner med super bra erbjudanden, MEN alla erbjudanden gäller bara i 30 dagar från laddningstillfället, och efter 30 dagar så kostar det 1,99kr/min att ringa för mig.

Jag funderar seriöst på att byta abonnemang!!!


Men nog om gnällandet. Idag klippte jag färdigt herrklippningen och jag belv faktiskt nöjd med den. För första gången känner jag att jag har lyckats med nånting. :D Värsta artisten... haha

Imorn ska jag på arbetsintervju på H&M

XOXO

Måndag

Ny vecka, nya tag!! Nu har jag lämnat förra veckans motgångar bakom mig, ny vecka och nya möjligheter som gäller. Idag har vi tränat herr klippning, och permanent. Blev GANSKA nöjd med min klippning. FRAMSTEG!!!
Inga bilder idag inte, men det kommer JAG LOVAR!!

Idag tog jag med mig uppsättnings dockan och tänkte träna lite inför fredagens tävling. Men nu ska jag iväg och handla.

XOXO

Stockholm bra, men Eskilstuna bäst!!

Så känner jag faktiskt. Det är alltid lika mysigt hos moster Lena och hennes familj, jag känner mig alltid så välkommen. Det blir nog att åka dit snart igen. Saknar redan alla...

Vi hade prov i fredags, och jag fick MVG och G (ett jävla poäng från VG) så det kändes lite surt, men annar så är jag faktiskt nöjd. Hoppas att vi får tillbaka proven så att jag kan se vilka frågor jag inte kunde och plugga lite extra.
Efter skolan så åkte ju jag till E-tuna och har bara slappat och myst hela helgen. Ätit god mat och pratat om allt mellan himmel och jord. Det blir ju alltid så mycket att prata om när man inte träffats på länge.

Nästa vecka ska jag på arbetsintervju och på fredag har vi ju uppsättnings tävling, så jag har en spännande vecka framför mig :)

Saknar även familjen och Norrland!!! -v-

XOXO

Alla hjärtans dag!!!

Ville bara önska er alla en riktigt bra och mysig alla hjärtans dag!!

Älskar dig hjärtat, du är mitt allt!!! -v-

XOXO

Torsdag!!

Oh, ni fattar inte hur lycklig jag blir av alla positiva kommentarer. Alla möjliga tips och idér är mer än välkomna. Och det värmer i hjärtat att det faktiskt finns folk som läser min blogg varje dag.

Vi började dagen med fika på Waynes coffee hos Bobby´s hårstudio då våran lärare Sussie hade försovit sig. Eller hon hade inte försovit sig utan hennes klocka ringde aldrig.



Det var riktigt roligt att börja dagen med en fika tillsammans, så vi kom överens om att alltid då och då börja dagen med att fika tillsammans. :)

Idag har jag tränat klippnig (uppklippning och herrklippning) Trodde aldrig att jag kunde känna så här efter proven som gick helt åt H*lvete, men jag älskar att klippa och vill hela tiden utvecklas, bli bättre och lära mer.

Här bjuder jag några bilder från skolan.

 

Jag och min uppsättning :) Och Stina som tränar permanent.

Imorn har vi prov på hår och hud, och jag känner att jag måste plugga mycket ikväll. :D Idag efter skolan tog jag, Paulina och Stina en fika på Waynes och pluggade lite tillsammans.



Fina tjejer

 

Vi beställde ju förstås fika så att vi skulle orka pugga några timmar :) Lyckades även fota min Smoothie och Paulinas cheesecake.

Imorn åker jag till Eskilstuna direkt efter skolan så jag kommer nog inte att uppdatera bloggen förän på söndag. Ska bli sååå roligt att träffa alla. :)

XOXO

G

Jag är glad att jag fick godkänt men jag kan inte påstå att jag är nöjd med min klippning, för det är jag inte. Jag känner att klippningen var inte värt ett G och att jag kan SÅ jävla mycket bättre än så. Jag är så arg på mig själv. Men efter detta inlägg tänker jag släppa den här skiten och gå vidare. För för mig finns det bara en väg och det är uppåt. :D

Det var skönt att få prata med lärarna om betyget och vad dom tycker om mig. Jag fick veta såååå mycket positivt om mig som jag inte hade en aning om. Jag trodde ju att mina frisörplaner var helt krossade, och att jag aldrig skulle bli nått. Jag har tagit vatten över huvudet och har alldelles för höga krav på mig själv. Så min hemläxa får bli att inte ha så höga krav på mig själv och tro på mig själv och det jag gör, för jag KAN!!

XOXO

Bakslag..

Just nu känns det som att jag aldrig kommer att bli en duktig frisör. Jag vill bara packa väskan och åka hem. Men jag är inte den typen som ger upp. Im not a quitter. Men just nu skulle jag behöva en dos Blondinbella energi och självkänsla. Som ni redan kanske listat ut så gick inte proven så bra som jag hade hoppats på. :P
Min modell var helt underbar och hade super fint hår, men jag fick inte linjen rakt. Redan när jag skulle klippa andra passén så kände jag att, NEJ jag vill åka hem, det här kommer aldrig att gå. Jag var nervös jag glömde saker och vi ska inte ens prata om finger position. Men jag fortsatte kämpa tårar i halsen!!
Till slut blev jag klar, men jag var inte nöjd. Helst hade jag börjat om från början, men tiden tog slut. Läraren gick igenom klippningen och bad mig att föna kundens hår. Efter att jag fönat håren så fick jag klippa om luggen, och min lärare tyckte att det blev snyggt. Men jag känner att jag hade säkert fått klippa om allting om vi hade haft mera tid på oss.
Jag känner att jag har misslyckats totalt. :P Men jag antar att det hör till.. Eller? Ska man få bakslag under utbildningen? Jag vill att allting, alltid bli perfekt, men det funkar inte så. ????

Imorn betygsätter lärarana klippningen och jag måste säga att jag har inte allt för höga förväntningar. Nästa vecka ska jag till här och beställa en extra docka att träna på. För nu ska jag träna och träna och träna, för övning ger färdighet.

Jag blev så upprörd och besviken över min dåliga klippning så jag glömde även min kamera i skolan. :P

Jag är så besviken på mig själv. Men det är en ny dag imorn, och jag kommer med nya tag!!!!


XOXO

Oh fuck it´s monday...

..Så kände jag imorse, men det gick över ganska snabbt. :) Det är så roligt att komma till skolan och lära sig nånting nytt. Och träffa alla underbara vänner.
Glömde förstås ta med mig kameran idag, så har inga bilder att lägga upp, men imorn har vi PROV och då ska jag ta några före och efter bilder på min modell. Om det går bra för henne förstås. :D

Jag känner mig faktiskt ganska lugn inför proven. ÄN SÅ LÄNGE iaf. :) Hoppas verkligen att jag lyckas sätta den perfekt!!! Jag har så underbara lärare som säger att jag kommer att klara det hur bra som helst, men jag vill ALLTID vara lite bättre än bara BRA!! Känner att jag har alldelles för höga krav på mig själv, hallå jag har gått skola i 3 veckor. JAG BEHÖVER INTE sätta alla klippningar på första försöket. Men det är ju det som är problemet, att det är just det jag vill. Jag vill att det ska bli perfekt varje gång.

Idag var Bobby med oss och kolla när vi klippte Uniform. :) Man blir ju lite nervös när han ska stå där bredvid en och titta. FÖR då vill man verkligen klippa RÄTT!!  Tur att han är så snäll :)

Nu ska jag börja rita min uppsättning till tävlingen, känns som att alla andra redan vet hur dom ska göra. Men jag är inte riktigt nöjd med min ännu, så ska fundera lite till och söka lite inspiration.

Hoppas att ni får en underbar måndag och en bra start till veckan!!!

Saknar dig hjärtat -v-

XOXO


:)

Nu har jag städat klart, det går fort när man väl kommer igång.



Nya vänner och bio...

Här kommer lite bilder från igår. Jag Stina och Greta träffades vid Wayne´s Coffee hos Bobby´s och tog en fika före shopping.



Stina på Waynes Coffee..



Jag och Greta på Waynes



Efter shopping rundan gick vi till Kungshallen där vi skulle träffa Gretas kompis Stina. Det var fullt överallt, men till slut lyckades vi hitta ett bord och beställa mat.



Vi blev kaffe sugna efter maten och tog en ficka på kungshallen :) På bilden Stina och Stina :D




Jag och Greta!!



Kaffe är gott...

Efter fikat gick vi till Filmstaden sergel för att möta upp Gretas syster Fanni, och köpa biljetter.  Tanke var ju att vi skulle se Benjamin Buttons otroliga liv, men det fanns bara 6 platser kvar och alla utspridda över hela salongen, så vi tackade nej, och såg istället en svensk film i taket lyser stjärnorna.

Men nu ska jag börja städa och sen måste jag handla inför nästa vecka.

Hoppas att ni får en trevlig söndag!!!



Wayne´s Coffee, klockan 15.00

Jag ska träffa Stina och Greta klockan tre och ta en fika före shopping. Jag har bara slöat hela morgonen, och känner mig lite stressad nu. :P Så måste duscha och fixa mig NU!!!!

Och på tal om bananer så kommer Johan hit den 6 mars och hälsar på. Oh gud så jag längtar. Det är en månad kvar, men jag känner att tiden kommer att gå fort. :D

Men nu ska jag hoppa i duschen.. återkommer senare!!!

XOXO

Film..

Nu har jag pluggat färdigt för idag. Jag är den typer som pluggar kvällen innan. Sån har jag alltid varit och kommer alltid att vara. Men det brukar gå bra ändå. :D Ska plugga lite mer imorn och på söndag.

Imorn ska jag hänga med Stina och Greta. Vi hade planerat att gå lite i affärer, äta och sen bio. Jag och Stina är riktiga bio nördar, men jag älskar bio. Spec om det är en bra film :D haha
Imorn hade vi tänkt se Benjamin Buttons otroliga liv. Jag hoppas verkligen att den är bra. :) Så det inte blir som för mig och Emma en gång i Umeå. Kommer du ihåg Emma?


Nu har jag tagit ett varmt bad och tänker testa min nya strawberry body butter från make up store. Hittade denna från en outletbutik för 50kr :)

Ahh den doftar typ godis och bäst av allt, den är rosa :)

Men nu ska jag börja kolla SATC filmen och njuta av fredagen!! Hoppas att ni alla får en trevlig kväll.



Fredag!!

Då var det fredag igen. Fatta tiden går fort. :P Har snart varit här i en månad. Ikväll ska jag plugga, plugga och plugga lite till. Vi har 2 prov nästa vecka och jag tänker fan sätta proven. På tal om nästa vecka, så åker jag till E-tuna på fredag och hälsar på. Ska bli hur roligt som helst. Missar dock Paulinas födelsedags fest, men man kan ju inte få allt.



Till er som missade mig i tidningen :D Haha


Idag har vi klippt gradering igen, och blev inte helt nöjd med resultatet, men vad ska man göra. Träna mer!! Fast lärarna tyckte att det var bra jobbat. Men jag kan inte vara nöjd över en klippning om jag inte lyckats klippa den perfekt. Så är det bara.



Men nu ska jag laga lite mat.. återkommer senare ikväll!!

XOXO

Wayne´s coffee

Idag öppnade Wayne´s coffee på drottninggatan 81. Jag kommer nog att vara en stamkund där ett bra tag framöver :)
Vi tog en premiär fika där med min kompis Greta, som nyligen flyttat till Stockholm.



Söt Greta! Hon är utbildad hudterapeut. Tänker boka en tid för ansiktsbehandling.  Känner att jag skulle verkligen behöva en. Och man vill ju ha en vacker hy till sommaren.

Medans jag väntade på Greta utanför Bobby´s , så blev jag intervjuad av en kvinna från tidningen Metro. Eller man kan väl inte påstå att jag blev intervjuad, utan hon ställde bara en fråga till mig och tog bild. Dom står där visst  varje torsdag och jagar efter folk att fota.

Så läs metro imorn :)

Jag bjuder även lite bilder från skolan.





Sussie visar oss en ny klippning. Varje dag lär vi oss nånting nytt och jag kan knappt vänta tills jag får börja jobba som frisör och börja klippa och färga på "riktigt" :)



Vi har glastak på academy, men det är inte regn man vill se när man tittar ut. Gud så jag längtar till sommaren.


Men nu ska jag ta och ringa min baby och höra om han haft en lika bra dag som jag.
Älskar dig Johan!!

Visning och sen kväll...

Egentligen borde jag sova nu, men kunde inte hålla mig att skriva ett inlägg. Här kommer lite bilder från idag och från kvällens visning på NOLIMITS!!!


Stina och Joy på kungshallen där vi satt och åt före visningen.


Gabriel och Paulina

Jag beställde mat från taco bar IGEN!! Snacka om att köra det säkra kortet varje gång. Men man vill ju faktiskt inte börja testa nå nytt när man är sådär jätte hungrig, för tänk om man inte gillar maten.



Stina och Joy på NOLIMITS


Paulina och Jag

  

Några bilder från salongen Nolimits och källarvåningen med jacuzzi


Elie klipper kvällens modell









Snyggt va!! Elie var grym på att klippa. Det var våran lärare Sussie från Bobby´s Academy som fixade oss till denna visning, och det tackar jag för. Det var väldigt lärorikt och intressant.
.......

...Och sen till kvällens höjdpunkt!!!!



Paulina vann ett presentkort för den "Bästa frågan/frågor" till 4 personer på salongens jacuzziavdelning.



Imorn ska jag träffa min kompis Greta som är här i Stockholm och hälsar på. Ska bli roligt att träffa henne. :)

Men nu ska jag sova och drömma om min kära Johan.
Saknar honom

XOXO


Statistiken på bloggen...

..har ökat 300% sen Bobby gjorde inlägget om oss på hans blogg. Jag hoppas att ni alla vill fortsätta läsa min blogg. Jag kommer att skriva mycket om skolan och om min vardag. Jag hoppas att denna blogg kan hjälpa alla er som funderar på att söka till Bobby´s Academy och utbilda sig till DUKTIGA frisörer.





Imorn ska vi på visning.

XOXO



HÅRMODELLER SÖKES!!!

Vi är några elever från Bobby´s Academy som söker hårmodeller. Är du intresserad eller har du en kompis som skulle vilja vara modell, tveka inte att kontakta oss.

Just nu söker vi modeller till helforms klippning..

Har du axellångt eller längre hår, som INTE är uppklippt?

Kontakta mig på

[email protected]




OBS!!
Vi behöver även modeller till permanent, färgning, herr klippning mm..












Bilder

Här kommer bilden från lördagens middag, som vi hade hos Paulina.


Kameran kom med i bilden när vi hade ätit och skulle åka hem :P Jag lär mig aldrig!! Men imorn ska jag ta med mig kameran till skolan och fota lite.
På bilden ser ni även Paulinas "huvudkliare" som man masserar huvudet med. Den var hur skön som helst :) Ska köpa en åt mig själv, så att jag kan klia/massera mig varje dag.

XOXO

Designa min blogg...

Kan nån duktig komma och designa min blogg???

XOXO



Måndag..

Då var det måndag igen. Tiden går fort, men ändå inte. Just nu ser jag fram emot Påsken då jag får åka hem några dagar. Hoppas verkligen att det är fint väder då, så att jag kan var ute så mycket som möjligt. Åka skoter, pimpla, åka skidor.. Våren är en underbar årstid hemma i Norrland.

Snart är det alla hjärtans dag -v- Synd att jag inte kan vara med Johan då :( Saknar honom så mycket!!

Men nu ska jag söka lite inspiration till den kommande tävlingen!! Jag älskar skolan.

XOXO

Jag, en gång i tiden...



You know you love me...

XOXO



Städat och klart!!

Nu har jag städat klart. SKÖNT!! Måste bara till tvättstugan och hämta upp tvätten, sen är jag helt klar. Medans jag väntar så tittar jag på Bonde söker fru brölloppet. Gud så vackert bröllop!!! Nästan så att man börjar gråta själv. :)

Puss kram

Söndag!!

Jag var så trött igår när jag kom hem så jag orkade inte skriva nå inlägg. Nu är det söndag och jag ska snart gå till tvättstugan och sen blir det att städa rummet. Men jag ska skriva mer när jag är klar med städningen.

XOXO