Packat och klart. :)




Snart åker vi. :)

xoxo

Jag vill bada bastu...

Eini skulle värma bastun och bjöd mig också dit, men nu vet jag inte hur jag ska ta mig till dom. :P Surt som fan!!!
Jag har inte ens packat ännu, jag vill att allting ska vara klart nu. Jag känner mig så jävla stressad att jag vill bara gå och lägga mig.

XOXO

Bilder...

Jag köpte en digitalkamera från Happis igår, så nu ska jag lägga bilder på bloggen typ varje dag. :D

XOXO

Blää!!

Jag försöker överföra pengar via internetbanken, men det är väl klart att det är nå störningar just NU!!!


Måndag= Jobb= Pengar= :D

Skönt att fara till jobbet, då kanske veckan går lite fortare. :D

Jag har börjat drömma mardrömmar om skolan. Att jag ska vara där klockan 9.00 på första skoldagen, och att jag vaknar i god tid, men kommer ändå sent, och har fula kläder på mig.  SJUKT i know!!

XOXO// P

Söndag!!

Nya gossip avsnitt!!!

You know you love me....
XOXO//

Anden i glaset

Jag tror på andar och spöken, sen får ni tänka vad ni vill om mig, men så är det. För några år sen körde jag och några vänner till mig anden i glaset, och efter det så har jag inte velat göra det igen.
Jag menar vem har inte hört talas om anden i glaset, och hur måga har inte testat det. Jag tror på att det funkar och det är det äckligaste jag har varit med om.
Jag är intresserad av alla spök historier och sånt, men är nog ändå världens största fegis. Jag älskar hösten och att det blir mörkt, men jag är MÖRKRÄDD. haha!!



Googlade lite spök bilder :D

.

Kom precis hem. Har varit och hälsat på hos Emma. Det var som inte igår jag var och hälsade på hemma hos dom. Vi tänkte åka till Haparanda på tisdag och kolla läget. Jag måste köpa en kamera och lite andra grejer till resan, och julklappar förstås.
Jag och Emma kom överens om att vi inte ska byta julklappar i år. Jag måste typ spara allt jag får och hon är en fattig student, så nu behöver vi iaf inte stressa vad vi ska köpa åt varandra i julklapp. Inte blir hon ju en sämre vän för de. Istället för julklappar så kan vi ju ha en trevlig tjej kväll, med ute bastu och glögg och bara umgås. :D Eller vad säger du Emma?

Nu ska jag börja städa med Johan. :)

Trevlig kväll!!

XOXO// Pia

Helg!!!

Oh, vad skönt att få vara ledig helgen. Nästa helg åker vi till Gran canaria. :D


:D

Idag har jag varit till Haparanda och Torneå. Jag var och hälsa på hos pappa, vi tog en fika, och gick igenom alla pappren som jag skulle skriva under. Det var roligt att träffa honom och prata lite, för det var inte igår vi gjorde nånting tillsammans bara han och jag. :) Han är ändå världens bästa pappa.

Sen var jag till Ikea och gjorde lite ärenden åt mamma och Anne.

Efter att jag hade lämnat bilen till Junttis garage, och åkt hem med Anders och Benjamin, så ringde Johan att Patrik hade haft lite svårigheter med att komma in i bilen :D (Han skulle köra bilen i garaget)



Nu väntar jag på att Johan ska komma hem.
 Det är bara nio dagar kvar, sen åker vi till Puerto rico.


XOXO// Pia






?

Allt är inte, Ok. Eller?


Imorn ska jag åka till Torneå för att träffa min Pappa och skriva under alla viktiga papper angående lån och sånt. Ser inte alls fram emot detta, men vad kan man göra åt saken. NADA!!!

Så nu ska jag försöka sova, fast jag har en massa tankar i mitt huvud just nu.

Go´natt!!

Puss kram

Snälla...

Snälla, någon? Kan nån hjäpa mig med att skriva CV. Jag är usel på sånt, och skulle behöva en, nu när jag ska börja söka jobb från sthlm.

Gossip girl

Söndag är en gossip dag. :)


I know you love me... xoxo// Gossip girl

Haha

Tack för alla kommentarer. Jag ska tänka på saken. :P Jag skulle aldrig ens våga gå och byta efternamn förän pappa lånat mig pengar till skolan. Han skulle bli såååå arg. :)

xoxo

Hallå!!

Seriöst, Pantzares släkt borde ordna en släktträff, där alla syskonen och syskonbarnen och barnbarnen skulle vara med.
Tänk vad roligt det skulle vara att få träffa alla.

Jag vill byta efternamn. :)

Trött!!

Jag är helt slut. Det har varit en tuff dag på jobbet idag. Nu har jag ätit och duschat, och skulle kunna gå och lägga mig.

God natt!!

Puss kram

Fredag hela veckan!

Tänk om det kunde vara så. :)

Jag har skrivit det här så MÅNGA gånger, men för första gången känner jag att NU, nu har jag hittat drömboendet från sthlm.
Det var en kvinna som skrev till mig idag, och ville hyra ett rum i hennes lägenhet för 3000kr i månaden. I hyra ingår allt och rummet är möblerat, med typ allt man kan önska sig.
Det känns nästan för bra för att vara sant.

Jag ber gud om att JAG får hyra rummet.






Facebook!!

Jag är glad att jag har skaffat Facebook, för nu har jag kontakt med mina kusiner och gamla vänner som jag inte sett på flera år. Det känns inte alls lika jobbigt att flytta till Stockholm, när jag vet att jag har en massa kusiner i Eskilstuna som väntar på att jag ska komma och hälsa på hos dom. Det är klart att jag kommer att sakna alla här hemma, spec familjen och Johan.
Men jag hoppas att ni väntar på mig här.

Emma har iaf lovat att komma och halsa på hos mig :D

14 dagar tills jag och hjärtat mitt åker till Sthlm.

Trevlig kväll!!


Tack Carola för att du är så flitig på att kommentera. Alltid lika roligt med kommentarer. :) Ni andra kan också skriva en rad eller två om ni råkar titta in här.

..

Jag vill köpa ett hus, eller bygga, spelar ingen roll.

Torsdag!!

Idag har jag sovit länge, och ätit sen frukost. Efter frukosten har jag bara suttit vid datorn och forskat allt mellan himmel och jord. Det finns en massa saker som jag ännu måste fixa innan jag flyttar.
Skriva klart cvn, för att jag sen kan börja söka jobb från sthlm, och räkna lite kostnader och sånt.

På onsdag ska jag åka till Torneå och skriva under alla låne pappren som Pappa fixat. Att det skulle bli finanskris just nu när jag ska ta lån och utbilda mig :/ Nå nu är det iaf fixat och om några veckor är jag en fattig student. Ja eller livet som fattig student har redan börjat.

  Nå man kan inte få nånting här i livet om man inte tar lån, så är det bara. Mitt mål nu är att utbilda mig, och sen jobba och bli av med alla skulder tills jag får göra gesällprovet. Det kommer inte att bli lätt men jag klarar det.

Tur att jag har Johan som stödjer mig helhjärtat.
Jag älskar dig!!



Puss kram

DH ikväll...

Imorn, är jag LEDIG!! Wohoooo..

Äntligen!!!

Nu har jag hittat boende. Eller det är ju inte helt klart ännu, ska träffa henne när vi åker till shlm. Jag ber gud om att hon ska gilla mig. Hyran var 2500kr i månaden och då ingår ALLT. Plus att jag får en egen toalett. Lägenheten ligger i Sollentuna, så det är en bit till stan, men man kan ju inte få allt. Eller?

Nu ska jag börja kolla färjan Håkan och mysa med Johan innan han ska sova.

Puss kram

Seriöst!!

Jag börjar bli desperat, det här med lägenhet var mycket svårare än vad jag trodde. Att fixa boende från sthlm är INTE lätt ska ni veta. Dom flesta vill hyra ut rummet på en gång, och vill inte "spara" rummet tills jag kan flytta. Sen vill dom att man ska komma och titta på rummet. Dom verkar inte förstå att det är ganska så jävla svårt för mig att åka bara sådär och titta på rummet.  Nu ska ju jag och Johan åka utomlands om 3 veckor, så då blir det säkert att träffa några av dom som vill hyra ut ett rum.


Nu ska jag fortsätta leta, och förnya min annons på blocket.

Trevlig kväll!

xoxo

Grattis pappa!!!

Grattis på farsdagen, du är världens bästa pappa. :)

xoxo

Borta bra, men hemma bäst!

Vi kom just hem från Happis. Det blev att åka iaf. Tack Älskling, du är bäst. Vi köpte inte så mycket, små saker. Man har gått och blivit så bekväm att man orkar inte ens köpa kläder nå mer, det är så lätt att beställa från internet. :)

H&M i Torneå var en besvikelse. :P Jag förväntade mig en likadan hm som i Rovaniemi, men det där var bara skit. Gina tricot däremot var super bra, ganska stort och massa fina kläder. Dit ska jag åka igen.. Helst imorn. :D

Nu ska jag och Johan kolla hurdan kamera vi ska beställa.

Puss kram

Och trevlig helg.

Ledig!!

Wohoo, jag är ledig helgen. Imorn ska jag och Johan åka till Haparanda och kolla läget där. Blir nog att gå på IKEA och kolla nya gallerian i Torneå, handla lite julklappar och sånt.

Puss kram

Vila i frid..

Livet är så orättvist.




Du somnade stilla

När färden var slut

Från allt vad Du lidit

Du nu vilar ut

I tacksamt minne hos oss

Du skall bo

Vi unnar Dig vila i ro

 


 

Jag drömmer jag vandrar
i skog och mark

Jag drömmer jag åter är
frisk och stark

Jag vill inte vakna
ur dröm så skön

Att evigt få sova det är
min bön.

 


Allt vad Du lidit vi nog ej förstått

Vi stod vid Din sida så hjälplösa blott

Vi ville så gärna behålla Dig kvar

Men Din tid på jorden nu fullbordad var



Vila i fird Erland




DH

Imorn är jag ledig. :d Hade tänkt vakna tidigt, ta en promenad, tvätta kälder och eventuellt åka lastbil med Johan.  Så de så.

Jag har blivit förkyld.. Snorig, ont i halsen, bla bla bla... :P
Jag längtar bara till värmen och Puerto rico. 24 dagar kvar tills vi åker till Stockholm. JAG DÖR! Känns som en evighet. Jag önskar att jag kunde ta en sömntablett och sova. TUR att jag har ett jobb iaf.

Nu ska jag kolla Gossip och sen sova. Hoppas att Johan kommer snart hem.

XOXO

.

Vad ska jag skriva?? Jag har ingenting att skriva om. Inte för att jag tror att det är nån som läser heller. :P

Igår var jag och Johan förbi hos Tony och Sini. Johan blev full, spydde och somnade på golvet. Men hur som helst så var det en rolig kväll. :)
Idag åkte jag, Eini, Sandra och Emma till Joppari för att käka pizza och umgås. Det var som inte igår vi gjorde nånting tillsammans. 

Nu ska jag göra någonting vettigt.

Puss


Patte, du kan ju tipsa Johan också om plasma tvn, jag skulle behöva en ny tv nu när jag flyttar till stockholm. ;)
 
xoxo