Sista rycket!!

Första provdagen gick helt ok. Jag gjorde mitt bästa, men det är klart att såhär efteråt börjar jag tänka hur mycket bättre jag hade kunnat göra vissa moment, men nu är det såhär och jag får helt enkelt gilla läget. :P

Nu har jag fyra moment kvar att göra och dom ska jag ha imorn. Fy så nervös jag är. Helt sjukt. :P Jag kunde knappt sova förra natten och på morgonen hade jag så sjukt ont i huvudet. :P Men det gick över så fort jag började rulla permanent och slappnade av lite.


Nu ska jag packa klart väskan för på fredag åker jag hem!!!

XOXO


Hjälp!!

Slut prov imorn och på torsdag. Jag vet inte hur jag kommer att klara detta, jag tror jag svimmar. Funderar om jag hade kunnat öva mer eller om jag borde ha gjort nånting annorlunda. Men jag måste släppa det, så kan jag inte tänka för då blir allting bra fel. Utan jag har gjort mitt bästa och jobbat hårt!!! Och nu är det upp till bevis om nånting har fastnat. :)
Jag ska iaf göra mitt bästa imorgon och på torsdag och jag hoppas verkligen att allting kommer att gå bra.

Nu ska jag göra färdigt ritningar till imorn!!

Wish me luck!!!!!



XOXO

Catwalk

Jag ändrade mig!!

























OBS!!!!

Bilder från torsdagens catwalk kommer på måndag!!


Midsommar!!

Tänkte bara önska er alla en riktigt trevlig midsommar!!

Själv är jag i Eskilstuna och vi ska snart åka till stugan.

XOXO

DH X 2

Idag är det säsongsavslut på DH, trist men det är ju ingen som sitter framför tvn på sommaren.

I sommar vill jag göra nånting riktigt roligt, fiska och tälta och vandra och vara ute. Hoppas verkligen att jag har tur med vädret  :) Synd att jag har bara 3 veckor "semester" och då ska jag försöka jobba så mycket som möjligt, men hoppas att jag har lite tid över för annat också.
Nu ska jag bara shoppa lite nya kläder inför sommarens äventyr. :)

Fast nånstans i bakhuvudet så har jag en dålig aning om allt... Och jag undrar vad det kan vara, känns som att allting inte är som det ska.


XOXO

Måndag!!!

Då var man tillbaka till Stockholm!!
 Jag kan inte fatta att jag åker hem nästa vecka. Helt fucking ofattbart. Nästa vecka har vi slutprov och nu letar jag efter hårmodeller. Har lyckats hitta några och jag HOPPAS verkligen att dom kommer, för det här är väldigt viktigt för mig. Så nu ska jag bara hitta herrmodell och några reserver ifall att nånting skulle hända och modellen inte kan komma.

XOXO

Go´natt

Nu ska jag sova. Har haft en mysig helg i Eskilstuna och är sååå glad att jag åkte hit. :) Längtar redan till nästa helg, det är alltid lika roligt att komma hit. Ikväll har vi kollat gamla foton och gud så vi har skrattat. Och bland tusentals foton hittade jag ETT kort på mig. ETT KORT!!! hahaha

Nu sova!!

XOXO

Sveriges underbara sommar....

NOT!! Jag undrar när det blir sommar på riktigt?? Vi tog just en promenad i ösregnet och blev genomblöta. Det första jag tänker göra när jag åker hem är att köpa en ordentlig jacka.


Eskilstuna...

Det blev Eskilstuna iaf. Vi har bara myst och kollat film hela kvällen. Hemma i byn är det as kalas just nu, och det är synd att jag missar årets fest :P Men men sånt är livet. Man kan inte få allt.

XOXO

:(

Jag kom på att jag vill åka hem till helgen, för min pappa fyller år idag och Janne har fyllt 30 igår och ska ha fest imorn. Men det var sååååå satans dyrt att hyra bil från luleå, så jag fick avstå, och nu är jag bitter för jag hade hunnit packa väskan och allting.
Ville verkligen åka hem!!! Synd att jag inte kom på det igår när Eini och Janne var till Luleå.

Nå jag får väl hitta på nå annat då. Har ju iofs mycket i skolan just nu så att rastlös borde jag inte vara.
Men kan bara inte släppa det där med att åka hem. :/

XOXO

Student 2006

Tänk om man kunde leva den bästa dagen i sitt liv om och om igen...

Men minnen finns alltid kvar <3





















Livet har precis börjat, eller hur Emma!!!


XoXo

Moi...

Nu är jag hemma, tog en fika med Stina Spiik och Paulina på Waynes Coffee.
Idag hade jag inga kunder utan har övat på dockan. AS tråkigt men jag kämpade igenom dagen och har tränat en hel del. :)
Så det var ju skönt!! Det är bara att bita ihop och öva och öva.
Men mycket har jag mina lärare att tacka för. Visst kan dom vara väldigt jobbiga ibland, men dom är det för min skull för att jag ska lära mig. Fast ibland tror man att dom gör det bara för att jävlas med en. :P
När man får höra att man varit duktig och jobbat bra blir man så glad och taggad. Det är nog det bästa på hela utbildningen. Det gör att man vill fortsätta kämpa, att det finns hopp. :)


Så tusen tack till er!!!

Karin


Och

Sussie



XoXo



Shoppa!!!

Oh vad jag är sugen på att shoppa nånting nytt. Det hjälper oftast om man haft en dålig dag/vecka!! Har ju sparpengar som jag kanske skulle kunna spendera (en del iaf) på shopping.



If i had a million dollars... Skulle jag åka till New york och shoppa loss.
Shop til you drop!!!

Dream on!!!

XoXo

wohoooo!!!

Snark!!! Trött igen och tråkigt som fan är det. Blir fan galen. blaaah!!!

XOXO

DH!!!

Om en timme börjar dh och räddar min annars så dåliga kväll. Har varit så jävla trött hela veckan fast jag har sovit bra!!

Fick VG på uppsättningen som jag gjorde igår, och jag är NÖJD, för det var absolut ingen MVG uppsättning det fattade jag själv också. Men man lär av sina misstag, och det gäller i allt man gör här i livet.
Jag har sagt det säkert 100ggr innan men nu är det inte många veckor kvar av skolan och sen börjar praktiken. Lite stressigt inför slutproven, men ska göra mitt bästa och sen får det bli vad det blir. Men jag ska iaf ge 100%

Funderar lite hur jag ska göra med min semester, om jag ska köra på praktiken direkt och bli klar tidigare eller om jag ska ha 3 veckors semester direkt efter avslutning? Har iaf inte bokat några biljetter ännu, så jag får fundera lite till.

Sen väntar arbetslivet och en massa skulder. Får se vart man hamnar till slut. Lär ju ta 10 år innan man har betalat av allting.  haha

Vittu kyynel!!!

XOXO







Ett samtal...

..och så blir man irriterad så att man nästan spricker av ilska och agression, och jag som har haft en bra dag.

Vadå hormoner???





XOXO


OM!!!!

....Det här blir av så lovar jag att inte shoppa nånting, jobba som fan och spara alla mina pengar.

snälla snälla snälla....

Hej hej, hemskt mycket hej...

Då var det måndag och ny vecka igen. Tiden går så jävla fort, inte många veckor kvar av utbildningen och sen blir det 3 veckors semester innan praktiken.

Idag hade vi prov på uppsättning och klart som fan att min modell meddelar mig 10.30 att hon inte kan komma. FU*K!!
Men Nadja från Bobbys hårstudio ställde upp som modell. Tusen tusen tack till dig!!
Betyg får vi veta KANSKE imorn. Typiskt, jag som hatar att vänta.

XOXO



Söndag!!!

Här kommer lite bilder från Grill"festen"


Här förbereder vi maten... Ja eller Joy förbereder och vi ser på.


Söt gumman var glad...


Sötisar flummar..


Gabriel hade med sig sin hund som jag ville kramas med


Jaa-a vad ska jag säga? Stackars hund ;)


Novalie


Joys man Tobias grillade åt oss







Mysigt var det, tack så mycket Joy och Tobias att vi fick komma.

Nu sova!!

XOXO


Ska jag???

åka till Stina... Jo det ska jag!!! Gumman here I come.

XOXO

Fan vad surt...

Om jag hade beställt mobilen igår hade jag fått den för 0kr/159kr i månaden om jag hade tecknat halebop abonnemang. Om jag nu vill ha det för 159kr/mån så måste jag betala 720kr i månaden. Fuck fuck fuck!!
Livet är orättvist. Jag vill slippa vara student och fattig, vill börja jobba istället och tjäna pengar. Utan pengar finns inget liv, jag vill jobba så att jag sen kan göra vad jag vill, spara pengar, köpa vad jag vill och resa.
Men jag måste stå ut med detta några månader till.

Och jag som ville ha min iPhone :(


Idag har Chabbe varit med oss hela dagen. Vi har kört lite företagsekonomi och han har berättat lite vad man ska tänka på sen när vi ska starta eget. Vad som gäller liksom. :) Vi snackade en massa och vi fick även veta lite hemlisar vad som eventuellt kommer att hända till hösten ;) Håll ögonen och öronen öppna för det här blir stort.
Bobbys blogg

Sen gick vi till grill där Chabbe bjöd oss på lunch.


Efter lunchen gick jag och Stina till Waynes coffee och satt där i 4 timmar och snackade skit. Tanken var ju att jag skulle åka till henne och kolla film, men nu verkar det inte bli så. :P Hata hata studentliv!!

Trevlig helg till er alla!!

XOXO

iPhone

Jag vill ha en iPhone och det vill min Pappa också. :) Har försökt övertala att vi ska köpa samtidigt.
Jag har sån lust att beställa telefonen från halebop.se men jag vet inte.
Jag kan inte fatta ett beslut själv utan jag behöver en rådgivare, men det är ingen som vill hjälpa mig. :P


Ska nog ringa pappa och fråga!!!

XOXO

JAG LEVER!!!

Det var inte igår jag skrev här. Men det har varit så mycket med skolan den senaste tiden så att man helt enkelt inte har orkat eller hunnit skriva.
Nu har vi avklarat teorin helt och alla teoretiska proven är klara. FATTA SKÖNT!! Nu kan man koncentrera sig helt på praktiska slutproven. Det är flera moment som ännu ska slipas och tränas mer. Det är faktiskt riktigt höga krav på proven och man får jobba hårt om man vill ha bra betyg, fast så har det ju varit hela tiden.
PANIK!!!! Men jag tror faktiskt att alla känner likadant. Så är det bara..

Den 26 juni har vi avslutning och sen börjar praktiken. Helt sjukt vad tiden har gått fort.

XOXO