Trött!!!

Det var ett tag sen man skrev här i bloggen, men jag har som haft bättre saker för mig å inte tagit tid att sätta mig ner å skriva.
Vad har hänt mig? Hmmm... Let me think! Pajala marknad 2010, helt sjukt vilken rolig helg det var. Vi var ut på båda dagar och det var riktigt skoj. Tusen tack till alla!
Det har varit ganska chill på jobbet nu före juli, å jag har inte jobbat några helger alls. Men förra veckan så jobbade jag min första helg på väldigt länge. Har lyckats ordna så att jag är ledig flera dagar i sträck efter att jag jobbat mina timmar den här veckan, å tanken är att åka till Stockholm en vända, men före Stockholms resan så blir det en liten road trip nu till helgen. MYYYYS :)
På fredag är jag sugen på att hitta på nå kul. Kanske en vin kväll? Tjejer är ni sugna??? Börjar jobba först kl 10 på lördag.
Nu ska jag lägga mig på soffan å läsa bok å vänta på att Anders ska komma hem.
XOXO

Hej hej hemskt mycket hej!!!

Jaha, då var det söndag igen. Tiden går så jävla fort när man är ledig och det gillar jag inte :P
I morgon är det måndag och då har jag 3 ensamma nätter framför mig :( Jag hatar livet från måndag till torsdag!!! Det är inte kul :P Får hoppas att tiden går fort.
I fredags så var vi på överrasknings middag i Kattilakoski. Jag hade ingen aning om vart vi skulle :) Riktigt god mat var det och fint väder. Synd att jag inte tänkte på att fota när vi var där. Men trevligt var det iaf! Tusen tack till världens bästa Anders :)
Igår var jag på bröllop och där efter på ett års kalas!!! På kvällen gjorde jag och Anders pizza. Tanken var ju att vi skulle se nån film men vi var så trötta så det blev att sova istället.
Nästa helg är det Pajala marknad och jag är ledig torsdag till onsdag!! Weeee!!
Hoppas att ni har haft en lika trevlig helg som jag!!!
XOXO