22 år

IDAG!!!!!!



Grattis till mig!!!

XOXO

Bilder

Oh vilken otur vi/jag haft. Paulina är fortfarande sjuk, så det blir inte att åka till nolimits och bada, och nu har även jag blivit förkyld. Typiskt :( Det kommer att bli en lugn födelsedag för min del.

Här kommer lite bilder från skolan.








Några före och efterbilder på modeller som vi hade i måndags



















XOXO



Den rätte för Rosing och DH

Dagen började inte bra. Vaknade klockan 9.20.... FUCK, var mitt första tanke, och varför har inte klockan ringt.
Såg att min lärare försökt ringa mig 3 gånger, men jag har inte hört nånting. Fattar ingenting, antingen så har jag sovit så gott att jag inte hört när det har ringt eller så är det nån fel på min mobil. 
En timme senare befann jag mig på academyn. Missade en klippning som Bobby visat tidigare och det kändes sååå surt..

Klockan 11 kom våra modeller, här kommer lite före och efter bilder.

FÖRE


FÖRE



EFTER


EFTER


EFTER


Blev jätte nöjd med färgen och effekt slingan i håret.

Efter skolan tog jag och Stina fika på Waynes, och så ringde Paulina och bokade bastu och jacuzzi åt oss till lördag. Stackaren var sjuk så hon var tvungen att åka hem och vila.

10 min senare.....


...Chabbe joinade oss och vi snackade lite "business" och allt mellan himmel och jord. I bakgrunden ser ni Chabbes nya bil, snygg va!!?
... och Chabbe, glöm inte att fixa oss på listan ;)


Nu ska jag fortsätta kolla den rätte för Rosing!!!

XOXO

Love you Johan


P.s Patte att du orkar ens räkna.. :P



Sova..

Det blev en lång, lärorik och rolig dag idag :)

Färgteknikern Cissi från Toni&Guy visade oss hur man kan skapa olika effekter med färg och slingor. Hon var verkligen super duktig. Vi tog en massa bilder som jag ska lägga upp här i bloggen på fredag när jag är ledig.
Imorn har vi modelldag igen. :) Så kul att vi äntligen kommit igång ordentligt och har modeller/kunder varje vecka.

Jag har varit ganska dålig på att uppdatera bloggen den senaste tiden och inga bilder har ni fått heller, men det ska bli ändring på de. :D (säger jag alltid) På fredag kommer det en jävla massa bilder kan jag lova. Ni har väl inte glömt att jag fyller år på lördag. :D

Nu sova!!

XOXO


Miss you Johan!!

Värsta hemlängtan ever!!!!

Gud så jag saknar Johan... Och därför har jag varit och tröst shoppat idag. Stina frågade igår om jag ville följa med henne på en shoppingrunda då hon ville köpa lite nya kläder. Det slutade med att hon hittade ett linne och jag köpte hur mycket som helst. :D Nu sitter jag och funderar om jag ska boka mobilen på cdon, eller inte. Jag vill jätte gärna ha den.

XOXO


Fredag hela veckan... JA tack!!

Är helt färdig. :P Jag och Stina har sprungit på stan hela dan (efter skolan alltså) och letat efter hårmodeller. Till slut orkade vi ingen mer, så det får bli mer letande imorn.
Efter skolan ringde Stina S och fråga om jag ville följa med henne på kryssning, och klart jag ville, men alla biljetter hade tagit slut så det blev inget, tyvärr.

Så istället för kryssning blev det bio med Paulina, Lina och Christoffer.

Jag är så glad att jag fått så fina vänner här. Stina, Stina och Paulina. Om jag är glad så är dom glada för min skull, om jag är ledsen så tröstar dom mig, dom finns alltid där för mig. Så tusen tusen tack till er för att ni finns.

XOXO

Ny mobil

Jag vill ha en ny mobil. Hittade min dröm mobil på cdon.com, men vette fan om jag har råd att köpa en ny. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA... Jag ber dig SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA, köp den till mig :)
Pappa??

Testade min sax ytterligare idag, den kändes bättre men fortfarande lite konstig, det tyckte min lärare också, så jag får väl höra med dom bättre. Dom har iaf inte svarat på min mail vilket jag tycker är dålig stil.
Idag efter skolan gick jag och Stina ner till salongen och tittade när frisörer och elever jobbade. Det var jätte roligt, alla var så snälla och trevliga. Jag kände mig såååå välkommen, så ett varmt tack till er alla på Bobby´s hårstudio.

Nästa lördag fyller jag hela 22 år, snacka om ångest. Jag har typ ålderskris. 22 år gammal och vad har jag gjort eller åstadkommit med mitt liv??? Typ Nada. Idag när jag gick hem från skolan funderade jag på var jag befinner mig om ett år, och hur ser mitt liv ut då. Jag har en massa massa planer och drömmar men sen om dom blir verkliget får vi väl se.

XOXO

P.s Älskar dig Johan

Onsdag!!

Sitter hemma och slappar. Känner mig ganska färdig efter skoldagen. Idag hade vi egen hårvård, och jag och Ivona fixade varandras hår. Hon färgade mitt och jag färgade och klippte hennes. Stina M, gumman hjälpte mig med clipsen och Karin klippte dom. Blev riktigt nöjd, enda nackdelen är väl att nu vill jag har extensions som jag har hela tiden. "Riktiga" extensions som jag kallar det :) Så det blir nog att göra det till Påsken.

Idag fick jag min nya sax men jag är inte nöjd, så jag tänker skicka tillbaka den. Tror jag iaf. Efter skolan gick jag och Stina M på stan. Jag var ju tvungen att hitta en modell till imorn, och lyckades hitta en som kommer imorn och även några till.
Väl hemma kom jag på att jag och min kusin Sussi skulle ta fika idag efter att jag slutat. :P Så typiskt mig. Hon ska åka till Nya Zeeland nästa vecka och ska stanna där i en månad, så jag hade jätte gärna velat träffa henne innan hon åker.


Men nu blir det mat!!

Helt slut!!

Jag är helt slut. Efter skolan gick jag och Stina och letade efter hårmodeller. Behöver en modell till kort dam klippning, men det var super svårt att hitta en. Alla som jag frågade hade antingen klippt sig nyss, eller inte vågade eller ville låta håret växa. 17.45 fick jag nog och gick hem. UTAN MODELL!!
Ska leta imorn igen.

Idag var Bobby med oss och visade hur man gör en rakpermanent och hur man klipper håret med bara kniven.
På eftermiddagen gjorde vi folieslingor på modeller. Stina gumman var snäll och ställde upp som modell. När man gör folieslingor måste man vara jätte noga med att inte applicera färgen för nära foliets "kant" för blonderingen sväller och då kan det bli en ful fläck på håret. (som jag och flera andra fick lära oss idag) Eller vi visste ju det redan innan, men men, man lär av sina misstag.

Jag tog lite bilder också, men jag orkar inte lägga upp dom nu, så det blir eventuellt senare eller imorn.

Imorn har vi egen hårvård. GUD SÅ HÄRLIGT!! Det blir Ivona som får fixa mitt hår och jag hennes.

Glöm inte....
Den rätte för Rosing och DH ikväll :D

XOXO

Saknar min Johan -v-

Nästan klar...

.. Med allt jag skulle göra. Lasagnen är klar, ska snart spriga till tvättstuga och hämta upp tvätten. Det var inte så mycket att tvätta som jag trodde. SKÖNT!!


Nu har jag mat till nästa vecka!


Sitter och lyssnar på alla låtar från igår. EMD, Måns, Alcazar och Ugglas ;) Musiken är livet!!!

Men nu ska jag gå till tvättstugan och sen ska jag kolla film och bara njuta av min lediga söndag. Imorn är det måndag och skola som gäller. Längtar till Onsdag då vi har egen hårvård och jag får fixa mina extensions då. :)
Stor tack till Stina gumman som hjälpte mig att sy fast clipsen :)

XOXO

Saknar dig hjärtat!!!

Borta bra men hemma bäst....

Njaaa, hemma i byn kanske. :) Men inte här i Stockholm city. Igår var jag hos Stina och nu har jag blivit förälskad i söder. Önskar att jag kunde bo där. Fast iofs jag bor ju bra på kungsholmen, så jag ska inte klaga. Men söder är fint och säkert ännu finare på sommaren. Gud så jag längtar till sommaren. (Stina jag kommer att bo hos dig då)

På tisdag har vi modelldag igen. Skönt att man äntligen gjort klart färg proven och får börja jobba med det praktiska istället. Fast vi tyckte att proven var ganska lätt ändå. Jag hade förväntat mig en mycket svårare prov och trodde inte att det skulle gå så bra som det gick. 112 poäng= ALLA RÄTT!!! :D
De du!!!

Dagens projekt är att städa, tvätta och laga mat.

XOXO




Hemma i byn.. Fast på finska sidan. :)

Hallååå!!!

Jag har haft sovmorgon idag. Fan vad skönt!!! Sen har jag kollat värledns bästa film Pahat pojat, jag har sett den flera gånger men den är lika bra varje gång. Jag är en riktig film älskare.

Ikväll ska jag åka till Stina M, vi tänkte laga mat och kolla melodifestivalen. Ska bli roligt!!!

Men nu måste jag sätta igång med städningen!!

XOXO

Fredag!!

.. Och helg wohoo. Fast det är inte lika roligt nu. Förra helgen hade jag Johan här hos mig. Önskar att jag fick vara med han varje helg. Saknar honom jätte mycket.

Idag hade vi prov på färg och jag blev jätte nöjd. Hade inte kunnat gå bättre.

Efter skolan färgade Paulina och Stina Joumanas hår och sen gick vi till taj mahal och jag köpte hårförlängning med clips. På onsdag när vi har engen hårvård ska jag färga och klippa hårförlängningen så att den matchar mitt egna hår.

Nästa vecka får jag min nya sax, ska bli roligt att klippa med den på onsdag. 
Jag älskar skolan!!! Bobby´s hårstudio


Hoppas att ni får en trevlig kväll!!!

XOXO

Prov!!

Har pluggat hela veckan och därför har jag inte hunnit skriva så mycket här på bloggen. :P
Vi hade praktisk prov i tisdags, hade en modell med super tjockt hår, så det tog en evighet att klippa honom, men till slut blev jag klar och fick även ganska bra betyg.

Imorn har vi prov på hår och jag hoppas verkligen att nånting har fastnat så att jag klarar provet, och helst med bra betyg.

Idag beställde jag en ny sax till mig. Hoppas att nån vill betala den till mig i födelsedagspresent. :) Blev iaf jätte nöjd och själv tycker jag att det är viktigt att man har en BRA sax. Så de så!!!

Jag önskar att jag fick klippa och färga kunder varje dag. Det är så himla lärorikt och jag känner att jag behöver upprepa klippningar heeeeela tiden för att bli bättre.

Nu ska jag fortsätta plugga on sen sova. Längtar tills jag får åka hem och klippa allas hår. hahaha
Ska bli roligta att träffa Anne och Jenni och prata lite frisör snack med dom och kanske få lite tips och råd.

Önskar att jag kunde hoppa framåt i tiden, men tyvärr så måste jag ta en dag i taget.
Saknar dig hjärtat!!!

XOXO

Bilder



Halsduken gör att det ser lite bulligt ut, men annars så blev det super snyggt!! Nu vill jag också ha extensions. Fan också!!







Söt Stina med sin "karvalakki" Visst är den snygg, önskar att jag hade en likadan.

Go´natt!!

XOXO

Välkommen...

till verkligheten. Då var det måndag igen.
Idag har vi pluggat teori hela dan och det har jag även gjort här hemma, då vi har teoriprov på hår och färg på fredag. Känns som att jag inte kan typ nånting. :P Imorn har vi prov på herr klippning och jag ber gud om att jag lyckas bra med den. Snälla, snälla, snälla... :D

Tack för alla mysiga kommentarer kära vänner, utan er skulle jag inte orka. Saknar er alla jätte mycket. Och längtar tills min BÄSTA VÄN "kompis" Emma kommer hit och hälsar på.

Nu ska jag kolla unga mödrar.

XOXO

Älskar dig Johan!!

Saknar <3

Nu har Johan åkt hem, och jag är helt krossad. Visste att det skulle bli jobbigt att säga hejdå.... Tiden går så fort när vi är tillsammans. Tur att det bara är fyra veckor kvar tills jag får åka hem. Hoppas att det är fint väder under påsken så att man kan vara ute. Saknar alla där hemma i byn. Hade lätt kunnat åka hem nu tillsammans med hjärtat, men men tyvärr så funkar det inte så.





I fredags gjorde vi folieslingor på dockan.



Blev rätt nöjd med resultatet.



Chabbe tittade in hos oss och berättade lite om vad som kommer att hända i framtiden. :) Typ praktiken och sånt..



Efter skolan tog Jag, Oona, Patte och Linda en shopping tur i stan. Patrik planerar helgens Metallica konserter. :D


Vid halv sju tiden anlände hjärtat mitt och då blev det bio för oss alla. (Jag, Johan, Patrik och Oona)
I lördags shoppade jag, Johan och Oona så vi var helt slut när vi kom hem.

Idag har jag och hjärtat lagat mat och shoppat lite här på kungsholmen. Nu väntar jag bara på att han ska ringa och säga att han kommit fram till Luleå och att han ringer sen när han är hemma.

Det har varit en riktigt mysig helg, och jag räknar dagar tills jag får träffa Johan och familjen igen.

XOXO

Fredag imorn!!!!

Jag har en ORKA SKRIVA?? period just nu. Vet som inte vad jag ska skriva om. :P

Nå, imorn kommer iaf Johan, Oona och Patte till Stockholm. Johan, för att träffa mig förstås, och Oona och Patte ska se Metallica. Ska bli super roligt att få träffa alla. Speciellt Johan. God i miss you!!!
Så imorn efter skolan ska jag med Oona och Patrik och äta, och sen ska vi shoppa som aldrig förr. Jag vet MYCKET som jag vill ha. Nya skor, ny väska, nya kläder..


Idag hade vi modelldag. Och självklart glömde jag ta en bild på henne innan jag skulle färga håret  :P Men här får ni se slutresultatet.





Bjuder även en bild på gull och hennes modell :)




Nu ska jag ringa Johan och höra om han packat med allt som jag skulle ha hemifrån.

XOXO


Onsdag!!

Tog en liten paus från pluggandet, men måste snart fortsätta igen. Har prov på hår och färg nästa vecka på fredag. :P Har typ inte pluggat nånting alls, men nu var jag tvungen att sätta igång.

Igår hade vi modellklippning. Stina S var så gullig och fixade en modell åt mig. :) Jag blev nöjd, modellen blev nöjd och idag fick jag även veta att läraren var nöjd. Så happy ending. Vi är på väg åt rätt håll iaf. :D

Imorn har vi kund dag igen. Ja eller modelldag rättare sagt. Hoppas att min modell kommer. :) Ska ta före och efter bild på henne... Så det blir bilder imorn :)



XOXO



Önskelista..

Det här önskar jag mig i födelsedagspresent!!

*Ny mobil
*Ny sax
*Pengar, mycket pengar..

...Önska kan man alltid :D



The Buddy Holly musical

Jag vill gå och se den. Det finns ännu biljetter kvar till några föreställningar. Jag vill verkligen se den, men inte så kul att gå själv och nu till helgen fanns det inga biljetter kvar. Hade varit perfekt annars att gå med Johan.





Beyoncé 13 maj

Ja, nu har vi bestämt att vi ska gå och se Beyoncé den 13 maj.





Här kommer bilder från skolan!!



Sussie klipper Gulls hår... Hon har verkligen HÅR TO DIE FOR!!!!




Grått och kallt ute.. Längtar till sommaren!!


Folieslingor på dockan...


Blonderings medel :) Potatismjöl och balsam



Min herr docka som jag klippt och Gull efter klippningen. Visst blev hon snygg i håret!!


Nu ska jag sova, känner mig sååå trött. Tur att vi har sovmorgon.
På fredag kommer hjärtat mitt. Gud så jag längtar!!

XOXO


STOCKHOLM!!!

Då var man tillbaks till Stockholm. Jag har haft en underbar helg i Eskilstuna. God mat, trevligt sällskap, bio, och "hemma känslan" Jag älskar verkligen att vara i Eskilstuna, och den familje känslan man får hemma hos dom.

Idag fick jag en present från min chef Patrik och hans familj, som tack för den tiden jag jobbat på Pellohallen. Tusen tusen tack!!
Hade även tänkt ringa pappa och be han skicka födelsedags presenter med Johan nu på fredag när han kommer. :D Vink vink ifall att du läser detta!!! (Niin että synttärilahjat voi laittaa Johanin mukana)

Men nu ska jag springa till affären och köpa grön te och sen blir det unga mödrar.

Ska ladda upp bilder senare ikväll.

XOXO