P.s I love you

Nu har vi ätit och ska snart börja kolla film. Det blev tacos, mums!!! Paulina och Kristoffer har en super fin lägenhet, nu längtar jag bara tills jag och Johan flyttar ihop. Nu ska vi börja kolla filmen P.s I love you. En helt underbar film, jag har sett den typ 5 ggr och den är lika bra varje gång.

Men nu ska jag ladda upp bilder som vi tog i fredags.



     

Så det var alla bilder på min uppsättning. Blev faktiskt ganska nöjd  med den. Men tanken på att det är min första uppsättning.


Jag bjuder även lite bilder på andras uppsättningar och skolan.

    

Visst är vi duktiga!!!

 

Nu ska jag kolla film och vara lite social


XOXO


Tjejkväll

Ska snart börja gå mot centralen, där ska jag träffa Stina, och sen fortsätter vi tillsammans  till Paulina. Vi ska laga mat och kolla film ikväll. Ska bli jätte mysigt.



Hoppas att ni får en trevlig kväll!!!

Jag återkommer senare, med några gamla foton som jag fick av min kompis dag.

XOXO

Godmorgon!!

Skönt med sovmorgon. Hade tänkt städa idag, men fick tvätt tid först till imorn så det blev ändrade planer.
Så istället för städning blir det att plugga lite inför den kommande proven.

Nu ska jag ta fram mina skolböcker och lyssna lite BRA musik. Musik är livet!!

Saknar dig hjärtat!! -v-

XOXO

*

Eftersom jag inte hunnit få bilder av Paulina, så får jag ladda upp några "tröst" bilder åt er istället.

Mina nya stylingverktyg



Plattång: GHD styler (Kiss limited edition/rosabandet)
Björn Axén Volumaster
Fön: OBH nordica Artist Breeze


Så nu kan jag styla och fixa håret även här hemma. Ska även köpa OSIS+ dus it. En underbar volymprodukt.



Köp den!!!


Nu ska den här "bloggdrottningen" sova!!

Go´natt!!

XOXO




FREDAG!!!

Oh, vilken härlig dag jag har haft. :D Jag är så glad att jag valt just denna utbildning, vi har det så roligt i skolan. När har man senast längtat till skolan?? Hmm.. Måste ha varit när jag gick i ettan. Idag fick jag vara hårmodell och jag belv äntligen av med min förfärliga utväxt.

 
Så mycket bättre!!!

Jag märkte just att jag slänger upp håret i en tofs lite väl ofta :P Det är för att jag ska försöka låta det växa, och det är en så otroligt jobbig fas just nu. Det känns som att jag inte kan få det fint på nått sätt. :P Men imorn får det bli andra bullar. Måste testa min nya fön och volumaster :D

Vi fick även träna håruppsättning, och det måste vara det roligaste jag vet. Vi var otroligt duktiga allihopa. Tur att Paulina hade med sig sin kamera så vi fick fota våra kreationer, ska lägga upp bilder här på bloggen redan ikväll.
Och vad hände egentligen med att "jag ska lägga mera bilder på bloggen"?? Jag har köpt en kamera så att jag kan fota, men jag har den nästan alltid hemma. :P Men nu ska det bli skärpning på de, och imorn när vi ska ha tjejkväll så tänker jag ta en massa foton. :D


Snyggare bag får man leta efter ;D


Hoppas att ni får en underbar fredag!!

XOXO







Torsdag!!

Fredag och helg imorn :D Jag fattar inte att tiden kan gå såhär fort, känns som att det nyss var måndag. Har just lagat mat och diskat och städat efter mig i köket. Känner att jag skulle kunna städa mitt rum nu när jag väl håller på, men ska göra det på lördag istället.

 Saknar Johan och familjen.

Puss kram




Julafton...

..Nästan iaf. :D Idag fick jag mina träninsskor, Björn axén volumaster, och en hårfön :D
Så nu kan jag ÄNTLIGEN börja träna. Ska till SATS imorn och fråga lite priser.

XOXO


Hund

Jag vill ha en hund.
Men jag och Johan har inte kommit överens om rasen ännu. Jag vill absolut inte ta den första bästa, utan jag vill tänka noga igenom det här med hunköpet och det vill Johan också. Man skaffar inte en hund bara för att ha en, eller hur? Jag ska iaf tänka igenom det här 2-3 gånger, innan jag skaffar en hund.

XOXO

Tisdag!!

Så som det känns nu, så kommer jag aldrig att klara helforms klippningen nästa månad. :P Blää... Jag fattar inte att det ska vara så otroligt svårt att klippa rakt. Nå imorn ska jag göra ett sista försök, och då ska jag SÄTTA den!!! MÅSTE!! Jag tycker att tiden går så fort när man är i skolan. Men det kanske beror på att vi tycker att det är så himla roligt och intressant.

Johan ringde nyss och pratade nånting om att komma och hälsa på i Sthlm nästa månad eller i mars :D Oh, vad roligt det skulle vara. Hoppas hoppas, för jag saknar honom. Nästa helg åker jag till E-tuna och hälsar på. :)

Men nu ska jag hitta på nå annat!!

XOXO



Trött

Fy vad trött jag är, ska snart gå och duscha och sen blir det att SOVA!!

Idag efter skolan gick jag med Paulina och Stina på stan och "raggade" hårmodeller. Fan det var svårare än vad jag trodde. Visst fanns det många som ville vara modeller när vi tränar på extensions eller färgning, men jag förstår även dom som blir tillfrågade. Inte fan skulle jag heller ställa upp om nån jävla elev skulle komma och fråga mig om jag skulle kunna va hennes hårmodell. Så är det bara!! Men som tur hittade jag en, och oj vad fin hon kommer att bli efter att jag klippt henne. SYND för er som tackade NEJ! :D haha


När jag väl kom hem, lagade jag mat, gick igenom provområdet, och nu sitter jag här.

Men nu ringer hjärtat mitt  -v-

XOXO

ICA

Nu har jag varit och handlat "lite" mat, så jag hoppas att jag inte behöver handla så mycket mer under den här månaden. Det gick åt ganska mycket pengar, men då köpte jag även tvättmedel så det räcker till sommaren typ. :D Hade lite problem med att bära hem allting, men det gick. Fick stanna typ 100ggr och var alldelles svettig när jag väl var framme.
Nu har jag gjort en matlista inför den kommande månaden och budget. Jag har allt jag behöver, och Johan ska skicka mina skor och lite andra prylar imorn.

Hade även tänkt köpa nya tränings kläder, men det får bli nästa månad de. Som jag redan har skrivit så ska jag, Stina och Paulina börja träna inför sommaren. :)

 Nästa projekt är att boka flygbiljetter hem. Har inte riktigt bestämt mig ännu när det blir, men ska iaf boka färdigt biljetter till påsken.

Nu har jag även hittat flyg hem i februari, så det blir nog att boka den också.

Nu ska jag kolla om det finns några lediga jobb här i stan.

XOXO

Söndag...

Blää, jag hatar söndagar. :P

Idag måste jag vara och handla inför den kommande veckan. Jag vill att Johan skickar min tavla, tränigskor, och allt annat viktigt till mig NU!!! Ikväll ska jag även boka en resa hem, så att jag har nånting att se fram emot. :)


Men nu ska jag gå iväg och handla.

XOXO

Underbar låt...

Du får inte

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.

-Sonja Aldén-

Trött..

Har vaknat för typ 1 timme sen, men känner mig fortfarande hur trött som helst :P
Ska gå och duscha snart och sen blir det att städa rummet. Dammsuga och skura. Senare på kvällen ska jag träffa Stina vid centralen, vi tänkte gå och se en film. Skit väder här blött och grått :P Saknar snö och -30 :D

Hoppas att ni får en bra dag!!

XOXO

Fredag

Äntligen helg och sovmorgon. Imorn har jag varit här i EN VECKA!!! En fucking jävla vecka. Känns som att jag varit här MINST en månad. Idag efter skolan var jag med Paulina och shoppa lite. Köpte "jeans" leggings och ett par skor. Köpte inte ens mycket, men fasen vilken ångest jag fick. Skulle faktiskt behöva lite toppar och tröjor, men det får bli en annan gång.
Nu myser jag här framför tv:n och äter lite godis. :D JAG VEEEET! Jag tänkte vara utan godis, men på helgen får man faktiskt äta lite godis. Och jag, Paulina och Stina ska faktiskt börja träna. Så de så!!! Och så äter jag bara nyttig mat, inge bröd och sånt skit utan lax, kyckling, grönsaker mm.

Dom som fortfarande vill påstå att jag kommer att bli kvar här i Stockholm kan släga sig i väggen. FY faarao, NEVER!! Norrland i mitt hjärta, natur lugn och ro. Här är det människor till höger och vänster. 

Jag har såååå ont i mina fötter, ajjjj!! Skit stövlar som ger mig dom här problemen, dom har varit så sköna, så jag fattar inte vad som har hänt??

Imorn ska jag umgås med Stina, hon ska färga mitt hår och så hade vi tänkt gå och se nån film. Så hoppas att jag får en rolig dag imorn. Måste även vara och handla inför kommande veckan. Jag har inga bas varor i skåpet, så imorn får jag storhandla. Det blir bara så jobbigt att bära hem allting. :P

Saknar min Johan sååå mycket.  :(  Och längtar tills vi får vara tillsammans igen. Snart får vi flytta ihop och då är vi oskiljaktiga   (:
Nu ska jag fortsätta googla om hundar och söka lite information. Vi har inte ännu heller kommit överens om rasen :)

XOXO

Tack för fina kommentarer, jag uppskattar det verkligen.

Go´kväll!!

Imorn kommer lönen :D Fast inte vet jag om det är så roligt. Pengarna går till hyran och maten, tvättmedel mm. Men så är det att vara vuxen. :) Jag är faktiskt ganska stolt över mig själv. Hur hårt jag har jobbat för att få ihop lite pengar för skolan och för att "leva" här. Sen har jag ju Johan som är så underbar och omtänksam. Hoppas att jag får ett helg jobb snart så jag får lite, inkomster utanför skolan.

Idag har vi klippt och klippt och klippt. :D Det är så roligt. Man tror att det är bara att klippa, men så är det inte. Att klippa rakt och jämna längder är faktiskt det svåraste.

Imorn efter skolan ska jag handla inför helgen och kommande veckan. Dom som jag bor med åker bort till helgen (varje helg) så jag MÅSTE stanna här ensam. Jag kan slå vad om att imorn har jag värsta hemlängtan EVER!!!

XOXO


Jag vill flytta....

...ihop med Johan NU. Inte sen när jag är klar från skolan, utan NU!! Oh vad jag längtar. Ska bli så ROLIGT att få ett eget hem och att få inreda och fixa. :) Allt ska vara perfekt.
Nå jag har iaf nånting att se fram emot. :D Och det ska jag vara glad för. Men bara vi skulle komma överens om var vi ska bo. :)

Dagar bara rusar förbi. NOT!! Nä men tiden går ganska fort måste jag erkänna. Den 6 februari hade jag tänkt åka hem, dock bara över helgen, men bättre det än ingenting alls. Saknar familjen :(

Men nu ska jag börja laga mat, ingen godis här inte. Nu ska jag försöka vara utan sötsaker några veckor. Testa ni också, godiset kommer att smaka sååå mycket bättre. :D

XOXO

Trött..

Vi har haft en tuff dag i skolan. Mycket terori mm. Glömde ta med mig matlådan till skolan, och när jag kom hem så var jag faktiskt så hungrig att jag ville bara spy. Jag åt lite pasta och var sen och köpte godis.

I KNOW jag har fuskat, men jag tyckte faktiskt att jag förtjänade att äta lite godis, så jävla duktig som jag varit.
Och vad har jag lärt mig.... ta alltid med dig mat till skolan. :)

Om ni har några enkla och goda recept, så är det bara att skicka dom till mig via mejl.

Nu ska jag plugga lite.

XOXO

Ahhhh...

..Brolle i tv... :D


Första skoldagen gick bra och jag känner mig hur taggad som helst.

XOXO



Saknar...

Gud vad jag saknar alla där hemma. :(

Första skoldagen imorn. :) Ska bli hur roligt som helst att få träffa alla elever och lärare.

XOXO

STOCKHOLM!!!!

Nu har jag fått internet att fungera.. Pjuh vilket jobb det var. Jag blev nästan CP, men lyckades till slut.
Lägenheten är helt underbar och mitt rum lika så. Jag känner mig redan som hemma. Super fint område, och nära till allting. 

Jag trodde att jag skulle dö av saknad och att det skulle bli ett helv*te att vara här, men jag har klarat mig bra. Saknar Johan och alla nära och kära, men man kan ju alltid komma tillbaka hem när det känns som värst. Jag hade inte kunnat få det bättre. Jag har ett fint rum/lägenhet som jag delar med världens snällaste par. Dom är verkligen trevliga och tog emot mig med öppna armar. Så jag har det bra här. :)

Att säga hejdå till Johan var det värsta, jag saknar honom så otroligt mycket. Men snart syns vi igen, hjärtat!!

Här på Kungsholmen finns det verkligen allt. ALLT ALLT!! Skulle jag bli sugen på Ben & Jerry´s så finns det en affär utanför dörren som har öppet från 6-24. :)

Just nu försöker jag installera MSN, så att jag kan skriva med alla nära och kära.

XOXO

Sista inlägg...

För ikväll. Allting börjar vara klart nu, ingen övervikt på väskan och den gick att stänga, men märkte just att det är ännu några saker som ska med. Hoho... :P

Så nästa gång skriver jag från STHLM!!!

HEJDÅÅÅ!!!

Nu ska jag fixa färdigt allt och sen blir det bastu!!!

Trevlig helg till er alla!!!


XOXO

stressigt som fan!!

Eller så stressar jag i helt onödan. Har ännu lite kläder på tork, så jag vet inte om allting ryms i väskan. :(
Pratade med Anita när jag var till Pellohallen, dom skulle kanske åka till Luleå imorn, men hon var inte helt säker ännu. Hoppas att dom åker så behöver inte Johan köra mig. Nu har jag sagt hejdå till Mamma och Tuuli också. Det gick bra, jag har inte gråtit ännu iaf. Men det kommer imorn när jag väl ska åka.

Hoho Jobbigt jobbigt...

Sista kvällen...

Imorgon vid den här tiden befinner jag mig i Stockholm. Jag känner faktiskt ingenting just nu. Trodde att jag skulle vara helt hysterisk, och bara gråta, men NÄ!! Jag har nog inte fattat de ännu. Just nu håller jag på med tvätten och packar det sista. Har skrivit en lista om allt jag måste göra och komma ihåg.

Men nu ska jag fortsätta!!!

XOXO

Jag har fuskat...

Som ni vet, så har jag börjat ett nytt liv. Hälsosammare liv!!! MEN idag var jag, mamma och Tuuli bjudna på middag hos Sari och Stefan, och då slank det i lite bröd, potatis och glass i magen. Så jag känner mig sååååå FET!! Jag har fuskat för helskutta. Nä men imorn fortsätter jag som vanligt.

Jag har nog inte ännu heller fattat att jag ska åka på lördag.

Men nu ska jag gå till tvättstugan och hämta upp tvätten. Sen ska jag vila på soffan tills Johan kommer hem från jobbet. 

XOXO

Tvätta och packa...

Det blir dagens uppgift idag. :D Igår var jag till Torneå, köpte lite smink och nya kläder till skolan. Nå mycket kunde jag inte handla då jag måste släpa allting med mig till Sthlm på lörag. Hoho!!!
Anledningen varför jag åkte till Torneå var förstås att träffa Pappa och säga hejdå. Vet inte när jag kommer att träffa dom igen. :( Fy vad jag kommer att sakna alla.
Åkte hem först på natten, då jag skulle ta med Johan från Övertorneå.

XOXO



Bussgods

Nu har jag packat färdigt väskan som jag ska skicka som bussgods till sthlm. Hoppas att den kommer fram och att den är framme i sthlm på lördag.
Men nu måste jag skynda mig, vi måste börja åka mot Ötå.

XOXO

Onsdag

Åker snart till Torneå, känner mig lite stressad då jag måste anpassa Johans arbetstider. Ska lämna av han i Ötå och fortsätta sen till Torneå. Igår var jag och åkte lastbil med hjärtat mitt. :) En sista gång före jag flyttar.

XOXO


Och tack till Hanna som skrev så fint..  tack för att ni finns!!!

<3

Jag har tusen idé och planer i mitt huvud. Om frisör yrket och vidare utbildningar. Om framtiden och hur jag kommer att klara mig i Sthlm utan att sakna ihjäl mig. Jag har så mycket att se fram emot. Jag känner mig så lycklig!! :D

Go´natt!!

XOXO

Jag har..

varit i farten hela dan. Johan och Niklas gjorde skift byte här i byn, så jag har haft bilen helt för mig själv. Jag har varit hos Mamma och Tuuli, och sen åkte jag till finska Pello för att hälsa på hos Mirella och Henry. Riktigt roligt var det, vi pratade en massa, drack kaffe och spelade GH. :D Vi åkte även en sväng till Turtola. Ville ju säga hejdå till alla nära och kära.
Känns riktigt trist att åka härifrån nu när vi börjat umgås så mycket. Och idag när vi pratade kom det fram en massa saker som jag inte hade en aning om.



Jag och Mirellas hund Golja :)

Men men, nu ska jag börja kolla film och packa färdigt väskan som ska skickas som bussgods.


XOXO

5 dagar kvar..

Det är nu det gäller, sista veckan på G, på lördag är jag i STHLM. Nu sitter jag hos mamma, ska strax gå till Pellohallen och kolla läget där. Sen hade jag även tänkt vara till Turtola och hälsa på hos Tony och Riikka. Imorn ska jag åka lastbil med Johan, och på onsdag åker jag till Pappa, hoppas verkligen att han är hemma då. :)
Sen måste jag tvätta och packa och.. bla bla..
Just nu försöker jag ringa bussgods i Övertorneå, men det är ingen som svarar. Jag måste skicka en av mina väskor som bussgods till Sthlm. :P

XOXO

:)

Jag har just bestämt mig att plugga vidare efter att jag jobbat ett tag som frisör, det blir kanske make up artist eller nått liknande, men även efter det har jag planer på att plugga nånting HELT annat.


Nästa vecka...

Blir det stressigt, jag har mycket att göra och många som jag ska hinna träffa innan jag flyttar. Men nu ser jag allting positivt, och jag tänker INTE gråta på lördag, inte vara ledsen.

XOXO

Mitt nya liv..

Japp, idag har jag börjat ett hälsosammare liv. :) Så önska mig lycka till. ;) När jag väl har skrivit det här, så måste jag lyckas. :D

Nu ska jag leta fram mina skidor!!

XOXO

Sista lördag..

Det är min sista lördag hemma i Neisten. Jag känner att jag vill bara gråta, men det hjälps inte, man måste vara modig. Och HALLÅ, jag ska ju åka dit för att skaffa en utbildning. Det är både viktigt och roligt!!!

Men nu ska jag börja kolla film med hjärtat mitt och bara mysa.

XOXO

Gratis mode!!!

Gratis är gott, och nu ska jag tipsa er om en gratissida där ni har möjlighet att samla ihop poäng för att sedan växla in poängen mot ett falfritt presentkort. Beroende på hur mkt poäng du samlat ihop, får du olika mängd pengar till presentkortet

Presentkortet kan du välja att lösa in på 60 olika butiker, då de använder sig av Superpresentkortet. Du kan själv välja var du vill handla saker. Vero Moda, MQ, H&M, Gina Tricot, Kicks, Siba med fler!!!

Sidan heter Gratismode.se

Du får 50 poäng om du värvar en vän som blir aktiv (dvs samlar på sig 100 poäng) plus 4 poäng direkt för själva värvningen.
Du får 40 poäng om du skriver ett inlägg om Gratismode.se på din blogg och din bilddagbok (20+20 poäng).


Klicka på linken nedan och bli medlem NU!!
Om du blir medlem via mig får du 50 poäng direkt.

http://www.gratismode.se/?c=34402




Nästa lördag...

Är jag i STHLM!! FATTA!! För jag fattar inte förän jag är där. Hoh, vilket lip kalas det kommer att bli.

XOXO

Fy...

Jag var till Pellohallen och köpte godis, men när jag väl stod där vid godiset ville jag bara spy. :P Och nu sitter Johan och äter godis, jag är inte ett dugg sugen. Fy helskutti!!
Attans att jag inte köpte glass istället.

 

Typ Ben & Jerry´s synd att dom inte säljer det på Pellohallen.

Lets dance!!

Japp ikväll är det lets dance, så jag ska förbereda kvällen genom att åka till Pellohallen och köpa lite godis. På måndag börjar nämligen det nya livet, så jag måste passa på att njuta av min sista helg hemma i Neistenkangas med Johan.
Nån som vill börja ett nytt hälsosammare liv med mig??




XOXO

mera bilder...

Johan skulle jobba idag, så jag sitter och väntar på att han ska komma hem. Men han har åkt till Kalix med lastbilen, så han lär ju inte vara hemma förän på kvällen. :P Deppp...



  

Bilder från Rolfs såg, när jag var och åkte lastbil med Johan.




BAC



XOXO





Igår...

..när jag skulle åka hem från Emma, var jag helt borta. Tydligen så har inte min hjärna fattat ännu att jag kommer att flytta, och att jag kanske inte kommer att träffa Emma på jävla länge. Så jag sa bara hejdå och gick ut. Haha.
Men jag vände tillbaks lika snabbt och gav Emma en stor kram. Fatta bruden jag kommer att sakna dig. Och du är så välkommen till sthlm!!!



  

Jag lyckades ta foto på Axel och Alma när jag var till Haapakylä.
Axel visade mig sin mobil samling, och Alma lekte med mina bilnycklar :D Sötare barn får man då leta efter. :)

Men nu ska jag sova. Det får bli mer bilder imorn.

XOXO

Blir inget...

lösenordsskydd. :D Alla får komma hit och läsa!!!

Ska lägga lite bilder senare ikväll..

XOXO

Lösenorsskydd

Japp, så hade jag tänkt göra. Så ni som vill fortsätta läsa kan väl höra av er så mejlar jag lösenordet till er.

XOXO

Nu har...

.. Emma åkt till Umeå, och nästa vecka på lördag är det min tur att åka till STHLM!! Igår hade jag och Emma bastukväll, och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Fast mest pratade vi om framtiden och nya upplevelser, hur mycket man har kvar att se av världen och hur mycket vi redan fått uppleva. Jobb, utbildning, träffa nya människor, resa, och plugga mer.
Allt det där har gjort oss till dom vi är idag. Jag har fått se och uppleva så mycket under mina 21år, sånt som jag helst skulle slippa, sånt som jag vill glömma bort, sånt som jag vill aldrig hänt, sånt som ingen människa/barn ska behöva uppleva. Men utan dom händelser/upplevelser skulle jag inte vara den Pia jag är idag. Den starka och självständiga tjejen som upplevt mer än dom andra trots sin ålder. Det är inte åldern som gör en "mogen" eller "omogen", utan det är dom händelserna du upplevt under ditt liv som gör dig till den människa du är. Man måste våga leva livet, och ta chanser.
CARPE DIEM!!!



Jag är så glad att jag fått möjligheten att flytta till STHLM och utbilda mig till mitt dröm yrke. Det hade inte varit möjligt utan min mamma och pappa. Det är ni som lärt mig att sträva efter mina mål och att aldrig nånsin ge upp.


You know you love me.... ;)

XOXO

Njaa...

Blir nog ingen Oulu för våran del. Hur roligt det än hade varit, men jag måste inse ett faktum att jag faktiskt inte ha råd. Så det får bli en annan gång. Känns lite surt, för det hade varit ett perfekt tillfälle att umgås med pappa och Johan före jag flyttar. :( Och det är ju alltid roligt när man e fler som åker. Men men..

Sitter hos mamma och väntar på att maten ska bli klar, sen blir det bastu hos Emma.

XOXO

Weekend i Oulu

Jag pratade med pappa i telefon nyss, dom var på väg till Oulu över helgen (lördag-söndag) Och jag fick en sån lust att följa med. Det fanns ännu lediga rum på samma hotell och biljetter till hockeymatchen. Nu gäller det bara att övertala Johan om inte vi också skulle kunna åka. Skulle ju va hur roligt som helst. Och det var inte så dyrt heller...

Nå vi får hoppas på det bästa!!!!

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA!!!

XOXO

ÄNTLIGEN!!

Är jag klar med alla jobbansökningar. Hoppas att jag får extrajobb från sthlm. :)

Nu sova!!

natt natt

xoxo

Unga mödrar

Den serien brukar jag följa, och blev helt paff idag när jag såg att den har börjat igen.

Kom just hem, har varit med Emma och hälsat på hos hennes fammo. Hon tyckte det var så trevligt att vi kom förbi. Vi satt och drack kaffe och kolla på gamla foton. Imorn börjar Johan jobba igen, och jag känner att vad fan ska jag gör då? Får väl börja packa lite smått och fixa färdigt allting.
Men imorn blir det bastukväll hos Emma!!!

Jag orkar inte!!!

Snälla nån, hjälp mig att skriva ett personligt brev. Fan jag kan inte!!! Jag har aldrig behövt ansöka om nå jobb. Det var Karin som kontaktade mig innan jag skulle börja jobba på pressbyrån, och när jag sen ringde Pellohallen för att höra om dom hade nånting att erbjuda så blev det "GRÖNT" för mig direkt. Bara sådär!!! Vilken tur jag haft!

Idag har jag varit till Övertorneå och gjort lite ärenden, och passade även på att hälsa på hos Carola och Robban. Tredje gången gillt, eller hur?



:P

Försöker skriva ett CV och personligt brev, men jag suger verkligen på det. Jag har höllt på i timmar, men nu tänker jag sova. Får väl fortsätta med det imorn. :P SNÄLLA nån hjälp mig...

Men nu sova.

Go´natt

XOXO

Nice

Jag kommer att få betala säkert 1000kr extra, nu när jag flyger till sthlm. Man får ha max 20kg bagage med sig, och jag ska ha iaf 2 väskor med mig, och den första väskan väger 21,5kg. :) Och man måste betala 60kr för varje extra kg. FAN!!!
Måste nog gå igenom första väskan och kolla om jag verkigen måste ha med mig allt. Annar så kan Johan ta med det när han kommer och hälsar på, eller när jag kommer hit.
SURT!!!!

XOXO

-31......

...Tur att man har köpt en varm vinterjacka. :) Det belv en snabb tur till Happis. Vi var till Elgiganten, djurmagasinet, erätukku, IKEA, och Ica MAXI.

Ska lägga bild på allt jag köpt lite senare.

Moro!!!

Fy vad trött jag är, Nicole och Stella kom och väckte oss. :) Men det var bra, för vi bestämde nyss att åka till Haparanda om bilen startar. :) Det är nämligen -25.5C här. :P  Brrrr...

Men jag skriver mer sen...

XOXO

en liten hälsning till er från Nicole

 gyhoy7ygkuykgtfrdghkju7


2009

Har ni gjort några nyårslöften?? Det blir väl samma varje år, börja träna, sluta röka/snusa, att bli mer hälsosam.
Jag vill också bli mer hälsosam, men jag har även bestämt att inte göra några impulsköp. Jag ska helt enkelt börja spara. Vi får se hur det går :D

Att sluta med onyttigheter är mycket lättare om man är två. Nån som vill haka på trenden med mig?



Jag har börjat läsa husbloggar. Tycker det är roligt att läsa och följa husbygget, och man blir sjukt inspirerad. Jag vill också bygga ett hus och jag har redan 1000 idéer i mitt huvud.

XOXO