Lars Winnerbäck

Lyssnar på Lars Winnerbäck för omväxlingens skull. Riktig höst mys musik. :)

Roligt med lite kommentarer. :) Idag har jag funderat på varför pappor alltid har rätt. Jag borde nog har lyssnat på min pappa en gång i tiden, men jag är så förbannad envis och ska alltid göra så som JAG tycker.
Har googlat en massa idag och skulle vilja flytta till Umeå inom dom närmaste åren. Umeå ligger lagomt nära till allt och är en ganska fin stad.
 Men först ska jag betala av lånet som jag tog till frisörutbildningen. :)

Visst skulle jag kunna förlänga praktiken fast ett halvår men pengarna tar slut. Har lånat pengar till utbildningen och sparat en massa för att ha råd att bo i stockholm i nio monader, och nu är pengarna slut. Vem ska betala min hyra och allt annat om jag ska stå och klippa gratis i ett halvår till och öva. Och jag har ingen lust att jobba deltid på nått annat ställe och praktisera samtidigt, blir alldelles för långdraget. Isf om man skulle få en lärlingsplats.
Nå mitt mål är iaf att bli skuld fri på ett eller annat sätt.
Hoppas bara att lågkonjunkturen vänder nu.. Helst nyss!!

Idag har moster bjudit oss på fika i stan. Riktigt mysigt var det, det är så fint här i Eskilstuna, lär ju tillbringa mina helger här i September, för sen vet jag inte när jag kommer nästa gång. Snart hoppas jag iaf.

Trevlig kväll!!

XOXO

Saknar er alla där hemma!!

Emma var det det här kortet du pratade om??

Sorry baby!! Bli inte arg att jag la upp bilden här.. :)




Söndag!!

Känns konstigt på nått sätt. Fast söndagar känns ju alltid konstiga, men det känns annorluna på nått sätt.
Har tänkt mycket på framtiden och allt som ska ordnas och fatta en massa beslut, vad vill man egentligen. Vill man jobba här eller vill man jobba där. Vad tycker Johan? Vad vill han? Ja allt helt enkelt.
Man kan ju inte planera livet i förväg, för man vet aldrig vad som händer, men man kan inte bara flyta framåt heller och låta livet passera förbi en.
Nån sorts plan måste man väl ändå ha? Eller?
Blää nu är jag sådär djup igen och tänker alldelles FÖR mycket.

Vill egentligen bara börja jobba så fort som möjligt för att få lite pengar, det här funkar inte längre. En månad till kommer jag att stanna kvar i stan, men sen sticker jag hem. Men det är ju det som oroar mig, är jag tillräckligt duktig för att börja jobba själv sen, eller borde jag börja jobba deltid här i sthlm och förlänga praktiken ytterligare några månader, eller har jag möjlighet att ordna en lärlingsplats hemifrån med lite lön iaf.
Blir less när man inte får några pengar.

Ibland undrar jag om jag borde ha valt nånting annat.. Iofs så är det aldrig försent att plugga vidare.

Hoppas att ni får en trevlig söndag!!

XOXO


Lördag!!

Trött... :P Men man kan ju inte sova bort hela dan. Delade en flaska vin med moster igår. Alltid lika mysigt att vara här.
Skulle lätt kunna flytta till Eskilstuna. :) (Johan vad säger du?)


Idag känner jag för lyssna på min absoluta favorit... tadaaaaaa...
Brolle!!!

Snacka om att  ha underbar röst och charm :)



Johan om jag köper en gitarr lovar du att ta lektioner och lära dig att sjunga och spela?
Snälla....




XOXO


Sova, helg, shoppa, trött...

Har nyligen kommit hem från City Dental. Nu är rotfyllningen klar, ska tillbaka den 16 septemnber för att fixa allting klart och fixa även tanden där jag tappat lagningen på. Blir äckligt dyrt, och ännu dyrare om jag ska fixa allt som dom påstår borde fixas.
Funderar på att börja jobba extra och förlänga praktiken. Nästan så att jag måste göra så om jag tänker ha råd att bo kvar här tills jag gjort klart praktiken helt. :P Jag hatar verligen att inte har några inkomster. Jag som är van att jobba och få en lön varje månad och van att kunna köpa det jag vill, måste nu tänka noga igenom vartenda lilla köp. Verkligen inget liv för mig, så nånting måste jag göra åt saken.

Nu hade jag tänkt vila en stund och börja sen packa väskan och fixa mig innan Niklas och Camilla kommer. Vi ska shoppa lite och senare ikväll åker vi till Eskilstuna.

Hoppas att ni får en trevlig helg!!!



XOXO

Saknar dig hjärtat!!
Tack för att du finns i mitt liv.. <3






Fu*k you right back!!

Trött, ska nog sova nu!!

Ca 18 dagar kvar av praktiken. WOHOOOOO!!!



XOXO

Miss you baby!!!

Grattis hjärtat!!

Idag fyller Johan 24 år!! Grattis älskling, synd att jag inte kunde vara med dig idag, men hoppas att du har haft en bra dag iaf.

Älskar dig!!

XOXO

Ensam igen :(

Nu har Johan åkt hem. Helgen har gått så himla fort. Packade lite skor och kläder som jag inte behöver här med honom hem. Inte så länge kvar av praktiken så bäst att börja skicka hem grejer lite åt gången. Ska ta och packa stora väskan och skicka den med bussgods här nån dag.

Imorn ska jag till tandläkaren, Fy HEL*ETE!! Jag ser verkligen inte fram emot att gå dit. Bläää! Kommer inte att kunna sova inatt. Synd att Johan inte kunde stanna och följa med mig dit. :P Nå hoppas att det går bra och kostar inte allt för mycket och att dom har tid att fixa allt imorn så att jag slipper åka dit igen.

På fredag kommer Camilla och Niklas hit och hälsar på. Eller? Visst kommer ni? Tanken var väl att vi skulle gå lite på stan och shoppa och umgås. Sen blir det att åka till Eskilstuna.

XOXO

Saknar dig hjärtat!!

Tandläkarbesök

Ja, nu MÅSTE jag till tandläkaren. Jag hatar verkligen att gå dit men vad ska man göra jag måste verkligen dit.
KUL, som att jag inte skulle ha användning till dom pengarna som kommer att gå till tandläkarkostnader. :P SUCK!!

Men nu ska ska jag umgås med mitt hjärta, istället för att sitta framför burken och sura :)

Trevlig helg till alla!!

Jag är glad!!

Oh vad glad jag blev idag när jag hörde av min kära vän Paulina att nån Ötåbo bokat tid hos mig på BOBBYS!! :D Jag blev bara så jävla lycklig. Vill komma till mig liksom...!!!!
Du anar inte hur glad jag blir och hur mycket det betyder för mig. :)
Happy happy happy!!!

XOXO

What a surprise!!

Johan kommer till Sthlm på torsdag!!! <3

XOXO

Sur som en...

..Citron? Inte jag, men vissa verkar vara det every fuc*ing day!! Eller vad vet jag?! :P Det känns bara så och det smittar av sig på en sekund!

Så var glad istället!!

Snart är det lördag igen!!!!

Jaha, då var man hemma igen.

När jag gick hem från stan blev jag riktigt fest sugen när jag pratade med Johan och Danne i telefon. Ja eller kanske inte fest sugen sådär, men typ after work. Dricka lite vin och bara umgås med vänner och leva livet.



Har haft en bra dag på jobbet lärt mig nånting nytt igen. Efter jobbet tog jag och Stina fika på Waynes och pratade en massa. Har saknat henne så mycket och jag blir ledsen bara jag tänker på att vi snart ska flytta ifrån varandra. Hon har varit och ÄR en sån underbar vän under hela den tiden jag varit i Stockholm.

Har faktiskt varit lite djup idag och funderat en massa. Jag längtar hem, men jag gillar Stockholm och alla mina vänner här. Och Eskilstuna ska vi inte ens prata om, alla mina kusiner där som jag älskar så mycket, men jag känner mig inte hemma här. Kanske för att jag har fel inställning till Sthlm? Eller? Inte vet jag.. Känns som att jag inte har hittat min plats ännu, att jag bara går och väntar på att livet ska börja. (Vet att jag skrivit det flera gånger här i bloggen)
Just nu känns iaf utbildningen helt rätt val, jag trivs med det jätte bra och älskar det jag gör, vill verkligen utvecklas och kanske i framtiden plugga till make up artist eller nått liknande. Så nu vill jag verkligen satsa allt till detta och företaget.

Så som det ser ut nu kommer jag att flytta tllbaka till Norrland ett tag framöver iaf. Funkar allt bra så kanske att man blir kvar där, men man ska aldrig säga aldrig och vi söker faktiskt jobb från södra Sverige. Jag skulle vilja bo i Göterborg eller Malmö. Sundsvall eller Umeå skulle inte heller vara fel, och haha (kusiner säg inget) men Eskilstuna har också plats i mitt hjärta.

Det är så svårt det känns som att jag ska veta allting nu på en gång. Vissa bara suckar åt mig närjag säger att jag ska flytta tillbaka hem, men vad fan spelar det för roll om jag är frisör här eller där? Viktigaste är väl att man är lycklig eller?
Jag är lycklig när jag får vara med familjen och vänner men jag har ju familj och vänner även här.
Jobbigt, men det är bra att man kan iaf alltid åka och hälsa på och man kan ju alltid flytta om det är så.

Men nu har jag säkert tappat trådet och glömt bort vad jag egentligen skulle skriva här så det är nog bäst att avsluta. :)


XOXO

Det är något som man verkligen vet, den 25:e smäller det!!!!

...Då finns det ingen som tar en, man är KUNG KUNG KUNG i baren, det är värt å leva fattigt ett tag om man får vara kung för en dag.

After work tomorrow!!??? Kanske, måste kolla saldot först är som ganska så fattig tills lönen kommer. Fy farao också!! Kan det inte vara 25:e varje dag?



XOXO

P.s Anonym

Jag ser din IP adress och vet vem du är!!! För det är inte första gången du kommenterar här!

Ha det bra!!!

XOXO

Oh fuck its monday!!

Fast den är snart över :) Känner mig väldigt trött...  och tänkte lägga mig snart men sen kom jag på att det är ju Beck på tv ikväll, så kanske jag ser den innan jag ska sova. När man jobbar från 10-19 nästan varje dag så känns det som att man inte har nån kväll alls utan man ska hem laga mat, städa osv, och sen sova. :P Så då kan det hända ibland att man vill vara uppe lite längre.

Idag har min baby ängel Stina kommit tillbaka. Gud så glad jag blev idag när jag fick krama henne. Vi hann inte prata sådär värst mycket då hon hade kund direkt på morgonen, men det kommer. Gud så jag har saknat henne iaf.
Och vilken grym frisör hon är,  nu alla singel killar skynda er till Bobbys för att klippa er.




Love you girl!!!

Vad annars, händer väl inte så mycket. Trivs bra på praktiken och är enormt sugen på att utvecklas och bli bättre. Jag är rädd att jag inte kommer att bli nån frisör, bara för att jag vill det så mycket!! :P
Men jag tror på att sakta men säkert kommer man att bli bättre. :)

Längar hem och saknar mitt hjärta som jobbar hemma och längtar till hösten och jakten. :) Haha skönt med jakt för då får han springa i skogen och jag får inreda, springa på IKEA och pyssla hemma bäst jag vill. :) hihi

Sen har vi även pratat om att skaffa en fransk bulldog. Så nu kollar vi lite olika kennlar och uppfödare för att hitta nån som passar oss.

Men nu börjar Beck!

Ha det bra allihopa och vad roligt att ni lämnat lite kommentarer!!

XOXO


Beyoncé - Halo <3

Remember those walls I built
Well, baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make up a sound

I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

Feels like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
The risk that I'm takin'
I'm never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
Halo, halo

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

OM jag ska flytta från sthlm!!

Den saken är då kristallklar!!!





XOXO

Fredag!!

Gud vad skönt med helg, fast jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Trist att bara sitta hemma och glo i väggen. :P Men men, vi får se vad man hittar på.
Är helt slut efter arbetsdagen fast det har varit en ganska lätt dag. Men har inte sovit så bra dom senaste nätterna, det har varit så varmt och så har jag inte kunnat somna om när jag väl har vaknat. Men jag klagar inte, det är underbart med sommar och värme.

Har hemlängtar, saknar familjen... Vill ha folk runtomkring mig det är så ensamt här när ingen är hemma.

Men nu ska jag sluta klaga och hitta på nåt roligt istället. Hoppas att ni får en mysig helg!!

XOXO



hahaha

Hade fått världens roligaste kommentar nu när jag loggade in!!! hahaha!!!
Personen hade skrivit att jag har inga fans på bloggen för att jag skriver så sällan. DAAAAAA! Och att jag är dum som lagt så mycket pengar på utbildningen som suger. hahaha snacka om att inte har nå liv själv.

Jag skriver blogg när jag själv känner för det, och för att jag ska kunna få skriva av mig lite. Inte för att skaffa en massa faaaaans. :P hehe

Och jag tycker faktiskt att utbildningen är väldigt bra och givande. INTENSIV men bra. Jag har världens bästa lärare och och JA det har varit jobbigt ibland men det har inte med utbildningen att göra utan hur jag är som person. Jag kan bli väldigt gnällig ibland men det är för att jag så lätt ger upp. Men nu har jag blivit en riktig kämpe just på grund av utbildningen och alla underbara personer på Bobbys hårstudio.

Ihelgen skulle jag vilja åka till Eskilstuna men det blir nog inte det. :(  MÅSTE stanna kvar i stan och det känns sådär. :/ Hade varit mycket roligare att åka till min mosters stuga och sola hela helgen. :/

Men nu orkar jag inte skriva mer.. lägger upp lite bilder istället!!!

Puss puss



Gjorde chokladbollar här en dag. :)




XOXO