Sommaren är här!!!

Vilket underbart väder det har varit idag. Sol och värme. :D Nu har jag sagt upp min lägenhet, och sista juni ska den vara tom. :( Känns super trist, men sånt e livet. Som tur, så är jag ledig hela juni månaden, så då har jag tid att tömma och fixa allting i lugn och ro. :) 

 Chabbe, från skolan ringde idag. 2 ggr faktiskt. :D Första gången för att kolla upp min adress, så att alla viktiga papprer (bland annat en räkning på 149.000kr)  kommer fram till rätt adress, dvs TILL MIG :)
Och andra gången ringde han för att fråga om jag har lust att börja min utbildning redan i juli. Det var en tjej som blivit antagen till hösten, som nu ville börja i januari istället. :P Så dom erbjöd mig hennes plats, men jag tackade nej!




Eurovision Song Contest!!

Gick inte så bra för Charlotte Perrelli. Jag hade hoppats på en placering i top 5 iaf, men nä.







Imån fyller Emma 21år. Ett stort Grattis till dig, och välkommen till gänget, "bara 9 år kvar till 30".


Pinkprincess!!




Idag är det Morsdag!
Vi har varit hemma hos Johan och firat hans mamma. Tony och Sini var också förbi med Nicole och Stella. På kvällen blir det fika hemma hos oss, när mamma slutat jobba.

Imån börjar jag min sista vecka på Pellohallen. Sen är mitt vikariat där över. Jobbar ännu några vecor i juli och augusti, men sen är det slut.
Till hösten hade jag tänkt börja vikariera på dagis igen, men vi ser ju sen hur det blir och vad jag kommer att göra. Ska iaf försöka jobba så mkt jag bara kan och spara pengar. :)

Sen när jag är klar med skolan får jag äntligen göra det jag vill. :)











Maj!!

Det här är ju nästan pinsamt hur OFTA jag uppdaterar min blogg. Nå, jag är inte så bra på det här ännu, men det kommer. :)
Just nu har jag bara så mkt annat för mig, så jag har som inte haft tid över för skrivandet. Jag hade tänkt säga upp lägenheten nu till sommaren och "flytta" hem till mamma igen. Känns lite onödigt att bo själv och betala hyran, när jag ändå jobbar nästan hela sommaren och hinner typ bara sova hemma. Så dom pengarna kan jag spara till skolan istället, och det känns bra. Måste vara till Matarengi hem nästa vecka och fixa allting, och sen blir det att tömma lägenheten. :(



Home sweet home...


Snö!!!

Helt jävla otroligt. Helgen har varit hur varm som helst ocn nu snöar det. :P Skit!!!
Idag har jag varit och hälsat på hos Eini. Hon hade fått sin klänning från www.eugeniashop.com som hon beställt till Maijas och Juhas bröllop och den var super snygg om ni frågar mig. :)

image2



H&Ms Höstkatalog kom också idag. Hittade en massa fint igen som vanligt. :) Men man har ju som ingen lust att beställa höst/vinter kläder nu till sommaren. :P Om vi nu får nån sommar, ser inte så lovande ut.


JAG KOM IN!!!!!

Oh!! Jag är överlycklig.. :D Utbildningen börjar i Januari 09. Så nu blir det att fixa allting färdigt innan jag flyttar.